Hvad er behandlingerne af cervikal Subluxation?

06/17/2010 by admin

Hvad er behandlingerne af cervikal Subluxation?

Smerten er normalt det første tegn, at du måske har cervikal subluxation, ryghvirvler forskydning, der kan forårsage buckling eller spænding af livmoderhalskræft rygmarven. Migræne, spændingshovedpine, facial smerter, følelsesløshed, prikken, ændret følelse af balance, reduceret kranielle cirkulation, svimmelhed, irritabilitet, søvnløshed og vanskeligheder med fokus er de mest almindelige klager patienter bringe til lægen, når en cervikal subluxation er til stede. Men behandling af forskydning er mulig gennem en øvre cervikale subluxation justering.

Øvre cervikale Kiropraktorer

Øvre cervikale kiropraktorer specialiserer sig i behandling af cervikal subluxation. Denne specialist udfører en eksamen og anmoder om præcision alliancefrie røntgenstråler til at diagnosticere din cervikal subluxation. Den fysiske undersøgelse og tæt tolerance halshvirvelsøjlen røntgenstråler hjælp den øvre cervikale kiropraktor måle graden af subluxation (forskydning) til at bestemme graden af behandling nødvendig for din tilstand.

Øvre cervikale Subluxation justering

X-ray målinger tillade den øvre cervikale kiropraktor til at udføre justeringen øvre cervikale subluxation. Måleapparatet gør op og ned bevægelser, svarende til en symaskine nål gør et søm. Den øvre cervikale kiropraktor kalibrerer enheden, så det kan præcist foretage justeringer i den nøjagtige placering skal lave din forskydning. Det er ikke en procedure, der kræver "poppe" eller "krakning", som mange kiropraktik behandlinger har et ry for. Der er en lav mængde af kraft, rygsøjlen med denne procedure, men det bør ikke forårsage smerte hos de fleste patienter.

Recovery

Efter din øvre cervikale subluxation tilpasning, vil regelmæssige besøg hos din øvre cervikale kiropraktor hjælpe bekræfte tilpasningen er på plads. Din kiropraktor kan også anbefale du udføre visse øvelser for at hjælpe med at opretholde din tilpasning. Den tid det tager for at inddrive fra din cervikal subluxation afhænger af sværhedsgraden af fejljusteringen. Hvis det er en ny skade, kan recovery opstå hurtigt. Men hvis forskydning er et langsigtet problem, hvilket resulterer i kompromitteret muskulatur og ledbånd, det vil tage megen tid til at opnå stabilitet og helbrede i den nye tilpassede holdning. Forvent opsving til at tage mindst seks uger.

Opretholde justeringen

En øvre cervikale subluxation justering vil forblive på plads indtil noget kræver det at ændre, forårsager du mister din tilpasning. Du kan kontrollere om du bevare eller mister din justering af opmærksomhed på de tre T: toksiner, traumer og tanker. Toksiner, kosten og miljømæssige, kan stress ud af kroppen, forårsager du mister din justering på grund af spændingen. Traumer omfatter bilulykker og falder, men også gentagne bevægelser eller enhver bevægelse, at læger kan overveje en igangværende traumatisk begivenhed. Tanker kan også bidrage til din justering vedligeholdelse fordi stressfaktorer og negativitet i dit liv kan forårsage trykken i skuldrene, således at have en negativ indflydelse på din tilpasning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com