Hvordan man får forsikring til at dække cystisk fibrose omkostninger

01/04/2011 by admin

Hvordan man får forsikring til at dække cystisk fibrose omkostninger

Den bedste måde at få dit forsikringsselskab til dækning af cystisk fibrose omkostninger er at vælge den rigtige forsikring. Du skal læse dokumentationen omhyggeligt og forstå, hvad din politik dækker, og hvilke procenter du vil være forpligtet til at betale.

Instruktioner

Få sygesikring til dækning cystisk fibrose

• Køb omfattende sygeforsikring før du planlægger at blive gravid. Venter på at købe forsikring kunne betyde, at dit barns cystisk fibrose anses en udækket allerede eksisterende tilstand.

• Læse din sygeforsikring plan grundigt at se, om det er egnet til at dække et barn med cystisk fibrose. Se omhyggeligt på afsnittene om hjem sundhedspleje og receptpligtig medicin dækning. Børn med cystisk fibrose muligvis specialiserede hjemmepleje og slim-udtynding narkotika i hele deres liv. Købe ekstra dækning hvor nødvendigt for at sikre omkostninger vil blive dækket.

• Nøje gennemgå eventuelle ændringer i din politik, som forsikringsselskabet sender til dig. Planer ændres ofte, og medmindre du læse omhyggeligt, du kan fejlagtigt at antage du har den samme dækning.

• Spørg din forsikring transportøren om dækning for plejekrævende personer over 18 år. Børn med cystisk fibrose kan ikke være i stand til at forsørge sig selv og få deres egen forsikring, når de bliver 18. Diskuter øget dækning for at være sikker på, at disse omkostninger vil blive dækket.

• Vælge en plan med bredere dækning og færre undtagelser, selv når præmien vil være højere. Betale en højere præmie hver måned er meget lettere (og normalt billigere) at bevare end at skulle betale højere Co-betalinger på behandlinger.

• Vælg en forsikring plan med enten ingen cap eller en høj dækning cap. En dækning cap begrænser den samlede beløb selskabet er forpligtet til at betale over livet af politikken. Fordi cystisk fibrose vil kræve livslang pleje, du har brug for en høj cap.

• Opbevar alle dine medicinske regninger, kvitteringer og recept ordrer. Disse kan være nødvendigt at bevise omtvistede afgifter.

• Hold en log over alle medicin, læge og klinik besøg og specialiserede behandlinger. Dette vil gøre det meget lettere at drøfte enhver potentiel tvist med forsikringsselskabet.

• Hyre en advokat til at forhandle for dig. Uenighed om dækning kan øge den stress du allerede har omsorg for en person med cystisk fibrose. At lade en advokat handle i din stedet kan tillade dig at fokusere på ordentlig pleje.

Tips & advarsler

  • Hvis du mener, dit forsikringsselskab ikke dækker omkostninger, som de burde, Spørg menneskelige ressourcer afdelingen på dit job at tale med forsikringsselskabet første. Forsikringsselskaberne har mere af en interesse i at holde selskaber tilfredse end i bare en abonnent.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com