Hvordan at slippe af med en kold uden medicin

01/06/2011 by admin

Hvordan at slippe af med en kold uden medicin

Når der beskæftiger sig med en kold, mange mennesker gør en lige linie til medicinen kabinet. Men der er måder at komme over en kold uden over-the-counter medicin. Naturmedicin kan give hurtige resultater, og du behøver ikke at bekymre dig om irriterende narkotika bivirkninger som døsighed, kvalme eller ophidselse.

Instruktioner

• Få masser af hvile. Der er forskellige typer af forkølelse; og hvis du har en forkølet, overveje at blive hjemme fra arbejde eller skole. Din krop har brug for tilstrækkelig hvile. Dette vil styrke dit immunforsvar, og giver dig mulighed at bekæmpe forkølelse og andre infektioner.

• Gurgle at lindre ondt i halsen. Post kan nasal drop og vejrtrækning gennem munden som følge af nasal overbelastning forårsage ondt i halsen. For at lette denne kolde symptom, gurgle med varmt saltvand eller varmt citron vand.

• Drik masser af varme væsker. Vedvarende tilstoppet næse er en irriterende kolde symptom, hvilket vanskeliggør vejrtrækning. Drikke varme drikke som te eller vand befrier næsetilstopning. Derudover kan varme væsker lindre en øm eller kradse i halsen, og forhindre dehydrering. At tage et varmt brusebad også letter trængsel, fordi damp åbner den nasale passager.

• Tage vitamintilskud. For at slippe af med en kold med medicin, bliver du nødt til at styrke dit immunforsvar. Tage en multivitamin og drikke masser af appelsinjuice. Zink og C-vitamin tabletter er nyttige, og urteteer, såsom grøn te indeholder antioxidanter, som kan hjælpe hastighed helingsprocessen.

• Sove med hovedet hævet. Hoste er en anden almindelig forkølelse symptom, der normalt kræver medicin. For at lette en hoste, sove med to eller tre puder under hovedet. Dette holder hovedet forhøjet og stopper Slim fra afløb i halsen. Derudover kan naturlige hals sugetabletter give hurtig lindring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com