Hvordan man beregner mad spist

12/10/2010 by admin

Hvordan man beregner mad spist

Det kan være nemmere end du tror at holde styr på de næringsstoffer, du forbruge på daglig basis. Oprette et simpelt regneark på din computer og holde en daglig log over hvad du spiser og den tilsvarende fedt, kulhydrater, sukker, fibre, vitaminer og mineraler i hvert stykke af mad. Med konsekvent brug vil dit regneark totaler tillade dig at beregne den mad du har spist og handle som en motiverende faktor til at holde på sporet for sunde kostvaner.

Instruktioner

• Oprette en regneark på din computer, som giver dig plads til at logge din daglige fødeindtagelse og dens tilsvarende næringsstoffer. For eksempel kan du oprette kolonner for fiber, kulhydrater, fedt, sukker, jern, magnesium, calcium og B12-vitamin indhold. Hvis du er på en bestemt kost eller behovet for at overvåge en bestemt næringsstof, for eksempel folinsyre, tilføje en kolonne for dette så godt. Desuden kan du ønsker at oprette en kolonne til den brændværdi og portionsstørrelse i gram eller ounce af mad, du spiser.

• Opret en række for hver mad spist og indtaste dens ernæringsmæssige værdier og portionsstørrelse i regnearket. Du kan gøre dette, så du spiser i løbet af dagen eller som en regelmæssig vane i slutningen af dagen. Du kan finde de ernæringsmæssige værdier i fødevarer ved hjælp af os afdeling i landbrug nationale næringsstof databasen, der er søgbare efter fødevarer eller næringsstoffer. Hvis du foretrækker du kan også bruge en kommercielt site til at finde næringsstof værdier eller du kan bruge point-værdier i dit vægttab program.

• Total hver kolonne i dit regneark, når du er klar til at beregne den mad du har spist og næringsstof værdier du har indtaget. Du kan indstille en automatisk funktion til at holde en løbende total af dine daglige kalorier og brug din computer program til at oprette en Analyseoversigt over disse daglige værdier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com