Hvordan man kan rette en afbøjet Septum

04/21/2010 by admin

Væggen af brusk i midten af en persons næse, kendt som en septum, er off-center i omkring 80 procent af befolkningen, ifølge hjemmesiden for det amerikanske Academy ørelæge. En off-center skillevæg siges at være "afveg." Når sådanne septum afvigelse er ekstrem, kan det blokere en del af din nasal passage, begrænsning af luftstrømmen. Der er flere afhjælpende foranstaltninger til rådighed for mennesker med afbøjet septums. Nogle skridt til at korrigere en afbøjet septum er mere ekstreme end andre; Du bør altid starte med den mindst invasive behandling muligt og kun gå for ekstreme metoder, når andre metoder mislykkes. Endvidere er hyppige læge høring en vigtig del af enhver afbøjet septum behandlingsregime.

Instruktioner

• Tage antihistamin medicin som en forebyggende foranstaltning for at undgå en løbende næse og deraf følgende ubehag, nasal dryp eller sinus infektioner. Ifølge Mayo Clinic er"at undgå en løbende næse vigtigt når du har en afbøjet septum fordi Slim kan blive blokeret i dit snævre nasal passage."

• Brug nasal kortison spray som foreskrevet og styret af en læge. Denne metode til behandling reducerer nasal betændelse, yderligere at forhindre løbende næser.

• Brug dekongestant medicin for at reducere trængsel, at holde din nasal passager åbne. Overbelastning kan gøre det sværere at trække vejret, især når du allerede har åndedrætsbesvær på grund af septum afvigelse.

• Opnå septoplastic kirurgi, hvis det er nødvendigt. Septoplasty indebærer kirurgisk repositionering septum, korrigere afvigelsen. Mens dette er naturligvis mere indgribende end medicinsk behandling, vil det permanent løse problemet. Dette er kun for patienter, hvis afvigelsen ikke er overskueligt med grundlæggende medicin eller mennesker, der oplever avancerede symptomer, identificeret ved Mayo Clinic som "betydelig luftvejsobstruktion, kronisk bihulebetændelse eller hyppige næseblod."

• Gennemgå rhinoplastiske operation, hvis den ydre fremtoning af næsen er også generende. Under septoplasty vælge nogle patienter rhinoplastiske nasal genopbygning at give kosmetiske ændringer sammen med de medicinsk nødvendige ændringer i personens septum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com