Homøopatiske slange retsmidler

12/08/2010 by admin

Homøopatiske slange retsmidler

Snake venom kan forårsage sygdom og død, afhængigt af slange du behandler. Homøopati er en form for alternativ medicin, der behandler patienter ved hjælp af en lille mængde af hvad — i større doser — der forårsager symptomer på patientens helbredsproblem. Visse former for homøopati kan også bruges som en slange middel.

At få behandling

Hvis du har været bidt af en slange, ikke forsinke at få behandling fra både en traditionel læge og din homøopat. En homøopat finder en patients symptomer og andre variabler før ordination en homøopatisk blanding. Homøopater mener ting som hvad der har forårsaget sygdom eller sygdom og hvorfor patienten viser nogle symptomer og ikke andre. Homøopaten vil derefter udarbejde en blanding specifikt for din særlige tilstand.

Antivenin

Homøopati fungerer på samme måde at antivenin virker. Disse antivenin modgift tendens til at bruge nogle af slangens faktiske venom til at oprette en kur mod giften. Målet er at bruge problem, i dette tilfælde venom, at kickstarte kroppens naturlige forsvar til at bekæmpe venom. Nok venom bruges til at udløse kroppens reaktion, men ikke overvælde kroppens forsvar.

Ophidia

Homøopatiske midler for snake venom er en del af Ophidia gruppen af homøopatiske lægemidler. Der er 15 medicin i gruppen Ophidia: Lachesis, Crotalus horridus, Crotalus cascavella, Naja tripudiens, Elaps corallines, Bothrops lanceolatus, Vipera torva, Vipera communis, Vipera jedi, Cenchris contortrix, Bungarus fasciatus, Toxicophis, Hydrophis cyanocinctus, Clotho arictans og Ophiotoxinum. Homøopatiske behandlinger er primært brugt i bider af vipers, cobras, kraits og havslanger. Der er en række retsmidler, der kan udvikles fra de ovenstående lægemidler.

Advarsler

Selv om homøopati har været brugt i århundreder, er dens effektivitet fortsat bestrides. Med betingelsen så alvorlig som slangebid, bør du ikke give afkald på en traditionel behandling for problemet. Anvende homøopati som supplement til uanset behandling din læge anbefaler. Du bør også drøfte begge behandlinger med din læge og din homøopat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com