Fedt Flush kost ideer

08/03/2010 by admin

Fedt Flush kosten er en "New York Times" bestseller kostplan lavet af Ann Louise Gittleman, Ph.D. Mange individer i hele landet har helt sikkert set succes med denne kostplan, men det betyder ikke det er perfekt. Der har været flere kritik af fedt Flush kost, som kan løses med simple ændringer i strukturen af planen.

Fedt Flush kost

Fedt Flush kosten er bestemt til at være en kombination af kost og afgiftning bestræbelser, tager dig til din ideelle fysik mens samtidig styrke kroppens naturlige forsvarssystemer. Kosten fokuserer på bevarelse og beskyttelse af leveren, som er din vigtigste "detox" organ i kroppen. Fedt Flush kosten er således en holistisk plan, der sætter sine seværdigheder på lang sigt vægttab og forbedret sundhed.

Efter fedt Flush diæt

Kosten er opdelt i tre faser. Fase et varer to uger, i hvilket tidsrum du forbruge ikke mere end 1.200 kalorier pr. dag. Fase man bruger en lav-carb spise regime kombineret med ekstra fiber via hørfrø eller psyllium shakes for at rense kroppens organer og fordøjelsessystemet. Fase to af planen øger kalorieindtag til 1.500 kalorie en dag, mens fremme carb indtagelse, giver mulighed for to daglige portioner af hele korn, gulerødder, ærter, søde kartofler og squash. Fase tre giver mulighed for mere end 1500 kalorier dagligt og tilføjer to ekstra carb portioner til dine dagpenge. Du kan forblive i fase tre på ubestemt tid. Kosten anbefaler også hvor som helst fra 20 til 40 minutters motion dagligt.

Boost kalorieindtag

Et problem for mænd efter fedt Flush diæt er at kaloriefattige niveauer er alt for lave, især i begyndelsen af kost. Selv om mænd har større brændværdi behov end kvinder (på grund af deres større kropsmasse), kosten undlader at tage hensyn hertil. Dette betyder mænd på planen muligvis mangler samlede energi niveauer for de foreskrevne træning og kan tabe sig for hurtigt, hvilket resulterer i et tab af lean body mass. For at dæmme op for dette, skal du øge daglige kalorieindtag for mænd af 300 til 500 kalorier i alle faser af kosten.

Udføre øvelse i morgen

Fastende hjerte udført første ting om morgenen har vist til at forbrænde mere fedt end øvelse udføres på et andet tidspunkt af dagen. Derfor, for at få mest muligt ud af din tid på fedt Flush kost, planlægge din hjerte-kar-træning før morgenmaden, at give din krop den ekstra løft det skal brænde endnu mere fedt samtidig på diæt.

Fokusere på stofskifte

Som de anbefalede indtag af kosten er så lavt, kan du også har et problem med en tilsvarende nedgang i stofskiftet, selv hvis du gennemføre den førnævnte henstilling for at tilføje kalorier til planen. For at modvirke dette, ansætte liberale forbruget af termogeniske fødevarer såsom grøn te. Grøn te indeholder en kemisk kaldet epigallaokatekin LAT (EGCG), som øger dit stofskifte, hjælper dig med at forbrænde flere kalorier hele dagen. Et par briller af grøn te om dagen kan hjælpe med at holde dit stofskifte brænde lyst på det fedt Flush kost, selv i den lave kaloriefattige intervaller foreslog.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com