Policosanol fordele

08/03/2010 by admin

Policosanol er en alternativ behandling for patienter med forhøjet kolesterol, som er blevet undersøgt udførligt i Cuba. Hvis det er muligt, bør patienter med højt kolesteroltal på udkig efter alternative behandlinger prøve og regulere deres kolesterol ved første manipulere deres kost. Rådfør dig med din læge eller diætist til at oprette en kostplan, der omfatter friske frugter og grøntsager, og hele korn korn, samtidig fjerne fødevarer i din kost, der er højt indhold af mættet fedt. Hvis din læge anbefaler statiner eller anden receptpligtig medicin, kan du foreslå policosanol som alternativ

Hvad er Policosanol?

Policosanol er afledt fra naturlige kilder og kan findes i sukkerrør voks, bivoks og rice bran voks. Ifølge Joyce Keithley, DNSc, RN, FAAN og professor i voksen sundhed sygepleje på Rush University College of Nursing i Chicago, er policosanol en blanding af forskellige primære alifatiske alkoholer. Det er et naturligt middel, der kan findes på helsekostforretninger. Fordele ved policosanol er lavere kolesterolniveauer, hæmmet trombocytaggregation, forebyggelse af LDL oxidation og samlede reduceret risiko for åreforkalkning relativt uden bivirkninger.

Policosanol fordele: Trombocytaggregation

Policosanol hæmmer trombocytaggregation, ifølge undersøgelser foretaget af Departamento de Farmacología i Havana, Cuba. Kliniske retssag deltagerne blev administreret doser af policosanol, der var successivt øges over en periode på 21 dage. Den første dosis er 10 mg, og den sidste dosis var 40 mg. Resultaterne viste, at policosanol betydeligt hæmmer trombocytaggregation under den sidste dosis.

Policosanol fordele: Forbedrer blod kolesterol

Forskning udført i Cuba viser, at policosanol forbedrer alle foranstaltninger af kolesterol i blodet. Det hæver din HDL-kolesterol (det gode kolesterol) og nedsætter niveauet af LDL kolesterol (det dårlige kolesterol). Det sænker også triglyceridniveauer og ratio for LDL til HDL.

Policosanol fordele: Forhindrer LDL Oxidation

Policosanol forhindrer LDL oxidation. Når LDL er oxideret i blodbanen, ofte forårsaget af frie radikaler, forårsager det dannelsen af aterosklerotiske plak i kritiske områder af kroppen, såsom hjertet og hjernen. Frie radikaler er atomer, der har et ulige antal elektroner; de tager elektroner fra ellers stabil molekyler forårsage celleskader. Denne arterie-tilstopning plak kan føre til alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder invaliderende hjerteanfald og slagtilfælde.

Policosanol fordele: Fri fra bivirkninger

Policosanol er relativt fri for bivirkninger, i modsætning til receptpligtig medicin, der behandler højt kolesteroltal. Statin medicin, traditionelt anvendes til behandling af højt kolesteroltal kan forårsage bivirkninger, herunder hovedpine, gastrointestinale gener, udslæt og ømhed i muskler og led. Undersøgelser af toksicitet fra Cuba vise at doser indgives dyr på niveauer mere end 1.000 gange den anbefalede dosis er ikke giftige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com