Ben svaghed årsager

07/26/2010 by admin

Migræne hovedpine

Migræne hovedpine er meget smertefuld hovedpine, som er ledsaget af mange symptomer såsom blændende smerter i hoved og muskel svaghed i benene. Hvis du er tilbøjelige til at have migræne, kan dette forklare, hvorfor dine ben føle sig svag. Oftest, er form for migræne hovedpine erfarne en selvforsyningsprincippet migræne; disse migræne er ofte forårsaget af et gen i din krop. Ben svaghed forbundet med migræne kan være forårsaget af en basilar migræne, men disse migræne er ekstremt sjældne. Den nøjagtige årsagssammenhæng mellem migræne og ben svaghed er ikke kendt.

Spinal skade

Rygmarvsskader, klemte nerver eller betingelser forbundet med lænden af rygsøjlen, kan forårsage ben svaghed. Årsagen er sandsynligvis skader de nerver, der sender meddelelser fra ben op til hjernen. Hvis disse nerver er beskadiget fra en spinal skade eller anden tilstand, så meddelelserne er ikke så klar og hjernen har ikke megen kontrol over denne region af kroppen; Slutresultatet er normalt muskel eller ben svaghed forbundet med nogle andre underliggende tilstand med rygsøjlen.

Andre årsager

Der er mange andre mulige årsager til ben svaghed. Disse omfatter thyroidea lidelser og åreknuder. Ben svaghed er forbundet med åreknuder, fordi betingelsen forårsager venerne i benene til at svulme; Denne hævelse forårsager kramper og smerter, som igen forårsager ben til at føle sig svag. Andre årsager kan være simple overdreven anstrengelse, som følelsen af benene har efter anstrengende motion. Se på dine andre symptomer og konsultere en læge for yderligere oplysninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com