Naturlige urter for angst

03/23/2010 by admin

Ja, livet er stressende. Den gode nyhed er, at der er en bred vifte af urter kendt for at medvirke til at reducere angst niveauer. Disse urter er naturlige, relativt billige og let tilgængelige. Der er ingen tid som den foreliggende at dæmpe dit stress. Disse urter vil få dig i gang.

Kava

Kava er blevet brugt som et middel til at bekæmpe angst i årtier. I fortiden, var det typisk indtages som en te. Kava er ikke vanedannende og virker hurtigt. Mange enkeltpersoner hævder at føler sig mindre stresset i så lidt som en uges tid.

Ginseng

Ginseng er en multipurpose urt. Ikke alene gør det bidrage til at reducere angst, det siges også at bekæmpe følelse af ekstrem træthed og bidrage til at bremse den anti-aging proces. Drikke ginseng te efter en stressende dag kan være meget afslappende.

Valerian Root

Valerian root er en bredt accepteret herb at fjerne følelsen af angst og agitation. Det er også brugt som en sove støtte, på grund af dens beroligende egenskaber. Mange læger anbefaler baldrianrod til deres patienter som et sikkert alternativ til receptpligtig medicin.

Kamille

Kamille hjælper ikke kun i reduktion af angst, det kan hjælpe med ubehag af søvnløshed, menstruationssmerter, visse former for hud allergier og øjeninfektion. Både Roman og tysk kamille anbefales valg.

St. John's Wort

Ud over at hjælpe med angst spørgsmål, bruges St. John's urt med succes som et middel for hændelser som krybdyr og insektbid, søvnløshed og hysteri. Det fungerer også som en aktuel behandling af forbrændinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com