Michigan Disabilities Act

03/19/2010 by admin

Michigan Disabilities Act

Michigan's Disabilities Act er officielt kaldet Michigans personer med handicap Civil Rights Act (PWDCRA). Det giver beskyttelse for personer med handicap, der er fysisk eller mental karakter. PWDCRA bruges sammen med amerikanske med handicap ACT (ADA) i Michigan til at give regler og retningslinjer vedrørende rettighederne for mennesker med en diagnosticeret handicap.

Støtteberettigelse og dækning

Under PWDCRA har personer et handicap, hvis de ikke er i stand til at udføre en eller flere "store liv aktiviteter" på grund af "sygdom, skade, medfødt betingelse af fødsel eller funktionel lidelse." Ca. 1.9 millioner af 10 millioner Michigan beboere har et handicap, der kvalificerer dem til dækning og tjenester.

PWDCRA og beskæftigelse

PWDCRA beskytter medarbejdere mod forskelsbehandling og misbrug på grund af et handicap. Det skitserer foranstaltninger arbejdsgivere kan og ikke kan tage i henseende til medarbejdere med handicap. Den PWDCRA definition af et handicap gælder hvis handicap ikke griber ind i en persons evne til at "varetage opgaver i et bestemt job eller holdning, eller er relateret til den enkeltes kvalifikationer til ansættelse eller forfremmelse."

PWDCRA giver beskyttelse til alle medarbejdere, uanset hvor mange mennesker er ansat i en virksomhed. Den føderale ADA gælder for arbejdsgivere, der beskæftiger 15 eller flere personer. I modsætning til ADA, Michigans lov bruger omkostningsniveauet for at etablere rimelig accommodations hver arbejdsgiver skal give.

I Michigan, kan ikke arbejdsgivere kræver genetiske test som en del af medarbejder screening eller leje proces. Derudover kan de nægter at ansætte eller diskriminere baseret på genetisk information. ADA tillader sådanne test.

PWDCRA og uddannelse

PWDCRA beskytter studerende med handicap søger en videregående uddannelse. Under PWDCRA forhindres uddannelsesinstitutioner i Michigan forskelsbehandling på grundlag af en elevs eller potentielle elevs behov for aids og adaptiv anordninger. Uddannelsesinstitutioner kan ikke bruge "skriftlige eller mundtlige forespørgsler" i form af en optagelse program i et forsøg på at afsløre et handicap. De kan ikke bruge en kvote system eller Denial-of-politik, der begrænser tilmelding af personer med handicap. Derudover uddannelsesinstitutioner er forhindret i at "fremme eller fremme fysisk eller mental stereotyper" der opstår som følge af et pensum, uddannelse eller andre undervisningsmaterialer.

PWDCRA og bolig

Michigan's PWDCRA beskytter mennesker med handicap søger at købe eller leje en bopælssted. Dette afsnit af PWDCRA indeholder mange bestemmelser. En bestemmelse stater personer engageret i ejendomshandler (ejer, real estate agent eller mægler, sælger) kan ikke diskriminere eller nægte at sælge eller leje en ejendom, der er baseret på en persons handicap. En person, der udøver i ethvert aspekt af fast ejendom transaktionen er forbudt fra at nægte at give en handicappet person fra inspicere en enhed til salg eller leje eller fortælle sådan en person en egenskab ikke er tilgængelig, når det er. Derudover kan de offentliggøre eller sende enhver form for materiale, der ville i nogle måde diskriminere baseret på en persons handicap.

PWDCRA og offentlige Accommodations og tjenester

Beskyttelse, der ydes personer under PWDCRA i beskæftigelse, uddannelse og bolig gælder offentlige accommodations og tjenester samt. Undtagelsen gælder hvis en handling, der ellers ville være diskriminerende er tilladt ved lov.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com