Pollenex tilbage Relief

05/26/2010 by admin

Conair's Pollenex brusehoveder kommer i over 30 sorter med forskellige funktioner. De fleste brusehoveder er udstyret med forskellige indstillinger, der tillader dig at ændre intensiteten og trykket af vandet til en afslappende massage. Hvis du lider af rygsmerter eller stramme muskler, kan en Pollenex brusehovedet give nogle lindring.

At vælge en brusehoved

Hvis du lider af rygsmerter eller muskelstivhed, tjekke med din læge før du køber en brusehoved. Brusehoveder, der skaber for meget pres og intensiteten kan faktisk forværre din tilstand afhængigt af hvad du lider af rygproblemer. Det er bedst at sørge for din læge ikke rådgiver nogen restriktioner før du køber en Pollenex brusehoved.

Pollenex gør stationære og håndholdte og kombination brusehoveder. Kombination hoveder omfatter en håndholdt wand knyttet til en stationær brusehovedet. Mens alle tre typer kan tilbyde lindring for ryglidende, overveje en håndholdt eller kombination bruseren i stedet for en stationær. Den håndholdte wand giver dig større kontrol over hvilke områder har brug for massage og kombination brusehoveder tillader dig at modtage ydelser af en vand massage i to områder på en gang.

De fleste Pollenex brusehoveder kommer med evnen til at ændre forskellige hastigheder og pres, selvom nogle tilbud massage mere indstillinger end andre gør. Vælge en brusehoved, der har indstillinger for stabil højtryks vandløb samt pulserende massage for den bedste tilbage smertelindring.

Ved hjælp af en massere brusehoved

Start langsomt, når du bruger en massere brusehoved for første gang. Nogle hoveder sat ud en stor del af pres, der kan skabe mere smerte. En måde at variere intensiteten, når du vælger en indstilling for massage er at starte med ryggen to til tre fødder fra vandstrømmen. Langsomt bevæge sig mod bruseren for flere intensitet hvis du ikke føler smerte eller ubehag.

Sæt vandet til en behagelig varm temperatur og Tag dybe indåndinger, så dine skuldre til at stige og falde. Kombinationen af varme og damp fra bruseren og handlingen massere af vand kan hjælpe lindre muskel spændinger og lethed. Ændre massage omgivelser hver tre til fem minutter at variere fornemmelser på din ryg og nakke at give yderligere lempelse. Langsomt dreje og stretching mens stående under en masserende Pollenex bruseren kan hjælpe med at lette stramme muskler yderligere, men altid stå på en skridsikker bademåtte og ikke bevæger sig hurtigt at undgå skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com