Hvordan virker Tonsil sten fjernelse?

03/13/2010 by admin

Hvad er tonsil sten?

Tonsil sten er også kendt som tonsiloliths. De danner små stykker eller klynger af hårde materialer i ujævnheder af tonsiller. Mens det ikke er helt kendt, hvordan tonsil sten udvikle, menes det, at de er resultatet af på ophobning af døde hvide blodlegemer, bakterier, der har dyrket på tonsiller og spytkirtler, der er alt for aktiv. Tonsil sten ofte føles som hårde eller udenlandske genstande, som kommer ud af tonsiller og kan være ubehageligt. Mens tonsil sten ikke er skadeligt, kan de også forårsage dårlig ånde.

Selvstændig fjernelse af tonsil stones

I mange tilfælde kan en tonsil sten fjernes ved patienten. Et lille øje eller medicin dropper kan bruges til at hjælpe med at suge ud små sten, især hvis medicin dropper har en buet spids. I nogle tilfælde en tonsil sten ikke vil kunne fjernes på denne måde, men i stedet vil naturligt dukke op og løsne fra mandlerne, som vil gøre det muligt fjernes nemt. Ved hjælp af en lille pulserende strøm af vand, salt kan også hjælpe klare snavs kan og vaske ud og endog forhindre tonsil sten. Børstning tonsil sten med en tandbørste kan også fjerne dem. Bøje halsen kan også fjerne en tonsil sten. Når halsen er bøjet, spændte tonsiller op, som kan forårsage tonsil sten til pop ud.

Kirurgisk fjernelse

I nogle ekstreme tilfælde skal en dybt indlejret tonsil sten fjernes kirurgisk. I disse tilfælde skal tonsil stenen Graves ved hjælp af en lille curette, som er en type af pick. Øre curettes, bruges til at fjerne ørevoks, kan også bruges til at grave ud en tonsil sten. Andre enheder, såsom bobby stifter, kan bruges, selvom der er en risiko for infektion. Laser resurfacing kan også hjælpe med at barbere tonsil sten. Laser fordamper og fjerner det yderste lag af tonsiller og vil også tromle stenene. Endelig vil fjernelse af tonsiller, mens drastisk, også fjerne stenene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com