Sådan bruges Primrose olie til behandling af astma

04/06/2010 by admin

Sådan bruges Primrose olie til behandling af astma

Astma er en tilstand, hvor en persons lungerne reagere til noget som de er følsomme. Dette kan medføre de omkringliggende luftvejene til at stramme og snævre, hvilket gør vejrtrækningen svært. Hævede eller betændte luftvejene øge vejrtrækning værdiforringelse, som til gengæld træsko passage med slim og yderligere forværrer kampen for at ånde. Nogle undersøgelser har vist, at regelmæssig doser af primrose oil kan hjælpe med at forhindre astmaanfald.

Instruktioner

• Tage primrose olie i tabletter eller kapsler. Evening primrose olie indeholder en omega-6 essentielle fedtsyrer, gamma-linolensyre (GLA), der kan lindre astmasymptomer. Kroppen producerer ikke denne fedtsyre på sin egen, så det skal tages med i supplement form eller i fødevarer.

• Gennemgang af forskning. Små, mindre undersøgelser har vist, at primrose olie kan være nyttig til behandling af astma. Selvfølgelig er behov for flere undersøgelser, men forskning peger på nogle niveau af effektivitet.

• Mundtligt administrere primrose olie 6-8 gram dagligt. Doserne skal opdelt og ikke tages på én gang. Følg producentens retningslinjer for de bedste resultater, eller ved at kontakte din herbalist.

• Undgå brug af fløde eller andre aktuelle former, som er beregnet til behandling af hudsygdomme. De vil være ineffektive mod astma.

• Søge yderligere ernæringsmæssige indhold såsom vitamin E. Primrose olie bør altid indeholde antioxidanter såsom vitamin E at forhindre oxidation.

Tips & advarsler

  • Søge hjælp, når behandling ikke er effektiv. Hvis et angreb varer længere end 5 minutter eller gentages inden for 2 timer, ringe til din læge eller besøger en skadestue for at få hjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com