Naturlige måder at stoppe hoste

08/14/2010 by admin

En hoste er kroppens naturlige reaktion på en forværring i luftvejene eller i halsen, ifølge Mayo Clinic. Mens hoste er en normal begivenhed, når en hoste fortsætter i flere dage og hvis Slim ledsager hosten, bliver en normal handling til en irriterende. Mens lægehjælp bør aldrig være undgået, især for en hoste, der varer op til to uger, er der naturlige midler til at forsøge at lindre din hoste.

Aromaterapi

Indånde damp, der er blandet med olier er en fælles metode til at kontrollere en hoste. Aromaterapi anvendes ikke blot som en hostestillende middel, men også som en stress-neddeler. Brugen af æteriske olier gennem aromaterapi giver lungerne til at absorbere næringsstoffer, der kan lindre irriteret airways og reducere hoste.

Kog 3 Potter vand og sted i en stor skål. Tilføj 15 dråber af eucalyptus olie i vandet. Placere et håndklæde over hovedet, så det dækker skålen og giver mulighed for damp til at indsamle. Trække vejret normalt i 10 minutter og lad dampen at åbne interne airways. Det er bedst at udføre dette siddende ved et bord.

Egenskaber af eucalyptus olie virker som en adstringerende, hvilket vil løsne eventuelle Slim irriterende hals og lungerne.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike arbejder direkte med kroppen til at reducere mængden af slim, der danner i halsen og nasal passager. Mineraler og egenskaber inden for eddike arbejde at udjævne pH saldi i kroppen, hvilket er gavnligt i løbet af en brystet koldt.

Bland 2 teskefulde af apple cider eddike i 5 ounce koldt vand. Blandingen omrøres og tage flere SIP'er, når de hoste sensation begynder. Forbruge i løbet af formiddagen når hoste er mest udbredt. Hvis smagen er uudholdelig, forsøde med 1 spsk af naturlige agave nektar.

Mælk og honning

Fordi vedvarende hoste kan irritere halsen, som fører til yderligere hoste, er beroligende halsen afgørende for nødhjælp. Mælk og honning er naturlige kosttilskud at lindre en irriteret hals og reducere hoste sværhedsgraden. For dem allergisk over for mælk, kan sojamælk bruges som et alternativ.

Varm 1 kop mælk, og derefter blandes i 1 spiseskefuld honning. Rør blandingen i to minutter for at sikre, at begge ingredienser er ordentligt blandet. Drikke hver gang en hoste episode begynder eller slutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com