Hvordan man kan stoppe en rødmende Torrent

10/10/2012 by admin

Hvordan man kan stoppe en rødmende Torrent

Nogle mennesker synes altid rolig og sammensat. De ved, hvordan at holde deres cool uanset hvad omstændighed. Andre, dog kan være mere genert, mere akavet eller simpelthen mere udtryksfuld og konstant udsender deres følelser til verden om de vil eller ej. Mennesker der er tilbøjelige til at overdreven rødmende falder ind under den anden kategori og er ofte flov over deres kinder ufrivillig reaktion på en række forskellige situationer. Rødmende opstår, når blodet siv til ansigt, forårsager kinder til bliver lyserøde eller røde og ofte sker, når personen, der er ubehageligt eller angst. Selv om der er nogen perfekt løsning, er der et par ting, der kan gøres for at hjælpe.

Instruktioner

• Se en læge for at fastslå årsagen til din overdreven rødmende. De mest almindelige årsager er rosacea, en hudsygdom, der præsenterer med overdreven rødmen af huden i ansigtet, og social angst, en mental tilstand, der får dig til at frygte social interaktion.

• Drøfte med lægen hvad kan gøres for din specifikke situation. For rosacea, kan undgå miljøfaktorer hjælpe stop rødmende torrents, såsom sol- og vindenergi eksponering, tung træning og varmt og koldt vejr. For social angst, lære at håndtere sociale situationer og vinder tillid omkring andre vil give dig mere kontrol rødmende torrents.

• Sætte din løsninger i praksis. Hvis du finder dig selv midt i en situation, der vil medføre en opblussen, fjerne dig selv fra situationen for at få kontrol.

Tips & advarsler

  • Rosacea kan forværre som tiden går. En person med rosacea kan begynde at mærke synlige blodkar i kinderne, som vil forårsage rødme af rødmende til mørkere så godt. I ekstreme tilfælde som disse, kan læger ordinere medicin eller operation for at fjerne blodkarrene og bidrage til at afhjælpe problemet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com