Hvad er forskellen mellem carbamidperoxid & hydrogenperoxid i blegning af tænder?

07/26/2012 by admin

Hvad er forskellen mellem carbamidperoxid & hydrogenperoxid i blegning af tænder?

Carbamidperoxid og hydrogenperoxid er to almindelige måder at blege tænder. Dental kontorer bruger almindeligt hydrogenperoxid behandlinger. De fleste hjem Materialepakkerne indeholder carbamidperoxid.

Typer af anvendelser

Bruger brintoverilte for at blege tænder er en stærkere, hurtigere måde at hvide tænder i forhold til brug af carbamidperoxid. De fleste tandlæger kontorer foretrækker at bruge brintoverilte på grund af dets hastighed og styrke. En lavere-dosis form af hydrogenperoxid er carbamidperoxid. Dette er, hvad folk typisk bruger i hjemme tandblegning sessioner. De fleste butik købte tænder-kridtning kits brug carbamidperoxid. De fleste kridtning behandlinger fra dental kontorer, inklusive BriteSmile og Zoom, bruge brintoverilte.

Grundlæggende

Carbamidperoxid er lavet af hydrogenperoxid ved at tilføje en urea molekyle hydrogenperoxid molekyle. Carbamidperoxid er lig med ca 1/3 af hydrogenperoxid. En behandling af 18% karbamid peroxid er lig med en behandling af ca 6 procent hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid tandblegning behandlinger er typisk koncentreret mellem 9 og 40 procent.

Sådan fungerer det

Brintoverilte behandlinger arbejde meget hurtigere til at blege tænder, sammenlignet med karbamid peroxid behandlinger. Dette er grunden til dental kontorer bruger dem. Forskel i hastighed opstår fordi carbamidperoxid ikke begynde at blege tænder, indtil den bryder i hydrogenperoxid. Denne proces tager normalt omkring 15 minutter. Hvis en person har en 20-minutters karbamid peroxid behandling, er personen, der kun få whitening virkninger for de sidste fem minutter. Med hydrogenperoxid behandlinger, kridtning begynder næsten omgående og behandlingerne generelt kun sidste omkring 15 til 30 minutter. Denne type behandling producerer hvidere tænder på mindre tid.

Effekter

Mange leverandører af tandblegning kits bruge carbamidperoxid, fordi det forårsager mindre irritationer til gummerne end brugen af hydrogenperoxid. Carbamidperoxid er blidere, fordi det ikke er så potent. Carbamidperoxid også er mere stabile end hydrogen peroxid, og har en meget længere holdbarhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com