Alternativ behandling for Poison Ivy eg & Sumac

07/20/2012 by admin

Millioner af mennesker bryder ud med gift sumac eller gift eg hvert år. De er meget smitsom udslæt-inducerende planter, der lever i de fleste stater. Udslættet er typisk rød og kan danne små blærer eller pustler på huden. Udslættet spreder nemt når pustler bryde åbne og frigive væske inde fra ridser. Der er behandlinger at hjælpe lindre kløe og berolige udslæt udslæt.

Aloe Vera

Aloe vera gel er ofte tænkt som en naturlig behandling for brandsår, men det er også bruges til behandling af gift sumac, gift eg og vedbend. Det omfatter den aktuelle aloe vera, der har evnen til at trænge ind i alle lag af huden til at komme til hjertet af udslæt for hurtig lindring. Der er også en flydende form af aloe vera, som du drikker. Den flydende form går direkte ind i din blodbanen og tackler udslæt indefra. Det kan bringe lindring til de brændende og kløe hurtigt.

Når man drikker aloe vera, anbefales det, at du drikker 3 tsk tre gange om dagen. Aloe vera gel, anvende en generøs mængde over udslæt, efter behov. Du kan foretrækker at holde din aloe vera gel i køleskabet til nedkøling det. At holde din gel cool kan også give tilføjet dig lindring fra den brændende, kløende udslæt.

Havregryn og havregryn bade

Havregryn er en nyttig hjem afhjælpe for gift eg og sumac. Der er et par måder at bruge havregryn med ene er at gøre nogle havregryn. Lad det køle ned, derefter sprede det på de berørte områder. Hvis du har en masse af gift eg dækker større områder, hæld tre fjerdedele af en kasse med havregryn i et varmt bad omkring taljen-høj. Lægges i blød i badet i et stykke tid at lade den naturlige helingsproces har tid til at arbejde.

Du skal ikke tørre ud efter badet, så at havregrød efterlader en pulverformige dækker på din hud. Dette vil bidrage til at beskytte hud og aids i stoppe kløe. Anvende en havregryn indsætte direkte på huden over udbruddet vil også hjælpe med kløe og brændende relateret til gift eg og sumac.

Andre retsmidler

Flere all-naturlige behandlinger kan hjælpe med kløe og brændende relateret til gift eg og sumac. En er troldhassel. Indfødte amerikanere er kendt for at bruge troldnødfamilien til godbid inflammatorisk hudproblemer. Hvis du vil bruge, dab nogle på udslæt flere gange dagligt med et stykke vat. Witch hazel er en god tørremiddel og vil hjælpe pustler at tørre op hurtigere til at fremme heling.

Tea tree olie er en anden alle-naturlige produkt, der kan bruges direkte på udslæt flere gange om dagen. Jewelweed, som er også kendt som impatiens eller touch-me-nots, kan bruges til at stoppe kløe relateret til udslæt som gift eg og sumac. Det hjælper til at tørre op blister til støtte i klør smertelindring og hurtigere helbredelse. Brug blade fra planten ved at gnide dem direkte på vabler. Du kan også bruge saft fra stængler af anlægget ved forsigtigt gnide det direkte ind i huden flere gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com