Naturlige kosttilskud for at øge styrken

12/10/2012 by admin

Naturlige kosttilskud for at øge styrken

Kroppen har en måde at reparere sig selv efter en intens workout; men visse naturlige kosttilskud giver kroppen et løft når det kommer til bygning og reparation af musklen, hvilket bidrager til at øge styrken. Nogle naturlige kosttilskud, når taget, bidrage til at opbygge muskler og forbedre ydeevne, styrke og hastighed.

Valleprotein

Forbrugende protein efter træning hjælper musklerne til at reparere og genopbygge. Valleprotein er en hurtig opløse protein og derfor kan tages straks efter en øvelse regime. Når muskler kan reparere og genopbygge hurtigt og korrekt, stiger kroppen styrke. Du kan også drikke en whey protein shake før du går i seng. Mens du sover, har din krop en chance for at koncentrere sig om reparation af dine muskler, at holde dem i optimal form.

Kreatinmonohydrat

Kreatinmonohydrat er et naturligt supplement, der tillader hjælper musklerne absorberer vand. Muskler har brug for vand for at være i stand til at flytte og flex. Hvis du er dehydreret og dine muskler er ikke absorbere vand, kramper kan opstå.

Branch Chain aminosyrer (BCAA)

Branch chain aminosyrer (BCAA) bidrage til dannelsen af musklen, samt at reducere træthed og hjælper med at bevare plasmaniveauer af BCAAS i kroppen. Dette giver mulighed for bedre udholdenhed under træningen, således at muskler at arbejde hårdere og opbygge styrke.

Multivitaminer

Ikke alle fødevarer indeholder de vitaminer, der er nødvendige for ordentlig muskelopbygning og reparation. Nøglen til at øge styrken er at have muskler, der er ordentligt hydreret, stærke og købedygtig ordentligt reparere sig selv efter en workout. At tage en multivitamin om dagen er gavnlige i styrke bygning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com