Sådan Treat menneskelige sukkerærter

12/08/2012 by admin

Sukkerærter, ellers kendt som fnat, er mest almindeligt forekommende i hunde og katte. Sukkerærter er forårsaget af bittesmå mider på huden, hvilket kan let spredes til mennesker. Symptomer på fnat omfatter konstant kløe, røde knopper eller nældefeber over hele kroppen og sprøde eller skællende hud. Hvis du har mistanke om kan du have fnat, bør du straks kontakte en hudlæge. Typisk, vil du blive ordineret et aktuelt fløde, der skal anvendes på kroppen hele natten. Det er vigtigt at også behandle alle andre du er kommet ind i tæt kontakt med, som fnat kan være sovende i en periode før skyder op.

Instruktioner

• Anvende den foreskrevne medicinsk creme på huden på hele din krop inden du går i seng. Dette omfatter håndfladerne af hænder og negle. Ikke vaske cremen indtil den næste morgen, som det skal stå på i 8 til 14 timer for at være effektiv. Alle personer, der er kommet ind i tæt kontakt med du skal også bruge medicinsk creme.

• Vaske alt dit tøj, ved hjælp af de hotteste vand muligt på din vaskemaskine indstillinger. Du kan også sætte rent tøj i tørretumbleren på varmeste indstilling i 30 minutter.

• Ændre dit lagner, og vask de ark, du sidst sovet i meget grundigt.

• Vakuum alle tæpper i huset. Smide posen når du er færdig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com