Diabetes & betydningen af hydrering

12/18/2012 by admin

National Institutes of Health definere diabetes som en stofskifte lidelse. Hydrering er vigtigt for diabetikere som vand i blodet hjælper transport glukose, kroppens vigtigste energikilde, at celler.

Typer af diabetes

Der er tre typer af diabetes: type 1, type 2, og svangerskabsdiabetes. Typer 1 og 2 er er mest almindelige og inkluderet i deres symptomer hyppig vandladning, som kan forårsage dehydrering.

Motion

Ifølge PreventionPT, motion sænker glucose niveauer, især aerobe øvelser. Lavere blodsukkerniveauer mener, det er unødvendigt for diabetikere til at administrere insulin skud så ofte med regelmæssig motion, hvilket gør det fordelagtigt at dem. Under træning er hydrering nødvendigt for at holde kroppens væske niveau afbalanceret.

Blod/Glucose niveauer

Høje blodsukkerniveauer kan forårsage dehydrering. Dr. Richard Bernstein siger, at når der ikke er vand nok i kroppen, det tager vand fra blodbanen. Mindre vand i blodet betyder mindre effektivitet i at få glukose og insulin til celler, hvilket betyder højere blodsukkerniveau. Hydrering, er derfor nødvendigt i reguleringen af glucose indtagelse.

Højt blodsukker

Dr. Bernstein siger dehydrering hos diabetikere er en ond cirkel. Fordi det forhindrer glukose i at komme til celler, får det blodsukkeret til at stige. Bernstein siger, at når blodsukkeret er højt, vandladning forekommer oftere, hvilket igen forværrer dehydrering.

Typer af væsker

Når fugtgivende, er det vigtigt at drikke vand i stedet for sukkerholdige drikkevarer, som disse former for drikkevarer kan påvirke blod/glucose niveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com