Lav-natrium kost og vægttab

01/24/2013 by admin

Når vægttabet gennem slankekure, er det vigtigt at skelne mellem typer af vægt, der kan være tabt--lean masse, fedt masse og vand vægt. Der har sandsynligvis været tidspunkter, hvor du startede en restriktiv kost og mistet fem til ti pounds i en uge, men forstå, at du helt sikkert ikke tabe 10 pounds af fedt der hurtigt. Mere sandsynligt end ikke, at hovedparten af vægttab skyldes et fald i vand vægt ved at sænke dit indtag af natrium.

Om natrium

Natrium er intet mere end salt, som er en nødvendig bestanddel af din kost for at bevare optimal sundhed. Bivirkninger fra alt for lavt natrium indtag kan omfatte dehydrering, lavt blodtryk og muskelkramper. American Heart Association anbefaler, at du spiser mindst 400 mg men mindre end 2.300 mg salt pr. dag.

Natrium og vand vægt

Natrium forbrug opfordrer kroppen til at holde ekstra vand. Dette sker fordi natrium indtag sætter stress på nyrerne, som reagerer ved at fortynde blodet med ekstra vand til at minimere effekten. Mens virkningen er subtil, i den samlede det kan tilføje op til fem eller flere pounds af "ubetydelig" vægt væskeophobning.

Vægttab

En lav-natrium diæt vil fremme øjeblikkelige resultater. Når din krop ikke længere behøver at holde fast i den ekstra vand, vil det udskiller det så hurtigt som muligt. Det er derfor du måske finde dig selv gå på toilettet oftere end normalt samtidig med at gå gennem de indledende stadier af en kost. Således fører natriumfattige kost til en falsk følelse af realisering hvorved skalaen viser et lavere antal, men du er ikke nogen tættere på dit mål.

Fordele

Trods den falsk følelse af vægttab er minimering af natrium i kosten gavnlige for overordnede helbredsmæssige årsager. At holde din daglige natriumindtagelse temmelig lav (omkring 1,000 mg eller deromkring) vil bidrage til at regulere højt blodtryk og mindske risikoen for hjertesygdom. Se for friske eller frosne fødevarer, der ikke har tilføjet salt, holde sig til usaltet nødder, ikke bevidst at tilføje salt til ethvert måltid og vælge fedtfattig valg så vidt muligt.

Overvejelser

Oprydning misforståelser om de forskellige typer af vægttab vil hjælpe dig til at være mere realistisk omkring dine slankekure mål og den rolle, natrium spiller i at hjælpe dig udføre dem. Så når du læser om det næste "mirakel kostplan" der løfter 10 pounds af tabt vægt inden for en uge, Spørg dig selv, vand hvilken procentdel af det faktiske fedt og hvilken procentdel er blot vægt. Nu, hvor du kan se sammenhængen mellem lav-natrium og vægttab, vil du ikke narre af uhyrlige påstande om slankekure.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com