Hvordan man kan hjælpe en Person lider af Bipolar

01/30/2013 by admin

Bipolar lidelse, også kendt som manio-depression, er en psykisk sygdom, der er præget af både depression og forhøjet stemninger. Det er en livslang sygdom, der behandles generelt af både medicin og samtale terapi. Selv om bipolar lidelse kan lammende, føre mange, der beskæftiger sig med manio-depression produktive og succesfulde liv med støtte fra deres venner, familier og læger. For at hjælpe en person lider af bipolar lidelse, er det vigtigt at forstå, hvad sygdommen indebærer og vise tålmodighed og forståelse.

Instruktioner

• Lære om karakteren af sygdommen. Bipolar lidelse er en kompliceret sygdom, der er omgivet af mange myter. Bedste hjælpe en person, der lider af bipolar lidelse, det er vigtigt at forstå virkningerne af sygdommen og typerne af behandlinger anvendes til bekæmpelse af sygdommen. Læse bøger, taler til psykiatrisk fagfolk og beder respektfulde spørgsmål af patienten selv kan give dig indsigt i karakteren af problemet.

• Bed personen direkte, hvad du kan gøre for at hjælpe. En person med bipolar lidelse vil have forskellige behov afhængigt af hvilken cyklus af sygdommen hun er i. Hvis hun er manisk, kan hun brug for dig til at tilbringe tid sammen med hende for at hun ikke driver impulsive aktiviteter, der kan bringe hende i fare. Hvis hun deprimeret, kan hun brug for dig til at hjælpe hende tage sig af daglige gøremål. Hvis du er i stand til at måle hendes humør, Vær ikke bange for at spørge hende, hvad du kan gøre for at hjælpe.

• Undgå at være afvisende eller gøre antagelser om, hvad personen med bipolar lidelse står over for. Personer med bipolar lidelse kan handle impulsivt, aggressivt eller opføre sig socialt uacceptable måder. Selv om det kan være svært for dig at acceptere disse adfærdsmønstre, Husk på at de er et produkt af sygdommen. Taler for bipolar Lidende og hjælpe hende kontakte sin psykiater vil være mere nyttigt end kritisere hendes adfærd.

• Deltage i support gruppemøder. De fleste byer har støttegrupper for venner og familie af personer, der lider af bipolar lidelse. Disse grupper vil ikke blot lære dig handlingsrettede strategier, der kan hjælpe dig med at gøre din elskede ens liv lettere, de vil også lære dig om at bryde gennem den offentlige stigmatisering af bipolar lidelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com