Naturlige retsmidler til at helbrede Pin orme

10/08/2010 by admin

Pinworms er små, hvide rundorm, der kan inficere tyktarmen og endetarmen af mennesker. Børneorm er overført gennem fækal til oral kontakt. Børneorm æg ind i munden og rejser til tyktarmen eller endetarmen. I løbet af aftenen, når den inficerede vært er i søvn, kan kvindelige orme gøre deres vej ud af kroppen og depositum æggene på huden omkring anus. Kløe omkring endetarmsåbningen er ofte et symptom på børneorm.

Hvidløg

Frisk hvidløg og hvidløg olie har vist sig for at være effektiv i befri kroppen af børneorm siden oldtiden. Spise svarende til to små fed hvidløg om dagen vil dræbe interne børneorm. Indtage den anbefalede mængde hvidløg om dagen kan gøres ved at spise hvidløg i sig selv eller tilføje nok hvidløg eller hvidløg olie til dine daglige måltider til at tilføje op til cirka to små fed. For at dræbe børneorm æg, blend hvidløg til en pasta og bruge en lille knivspids af det for at blande med Vaseline. Påfør blandingen til området omkring anus.

Papaya

Papaya frø og blade er også effektive til udvisning børneorm fra din krop. Papaya frø indeholder et stof kaldet caricin, som skaffer kroppen af orme. Frøene skal tørres i skyggen, pulveriseret og lagret i en flaske indtil klar til at blive spist. I blade er en alkaloid kaldet carpaine ansvarlig for at dræbe børneorm. Selvom papaya frø kan være tilgængelige online eller i helseforretninger, hele papaya frugt er normalt findes året rundt på markeder. Købe papaya frugt kan vise sig at være et bedre valg som papaya tilbyder talrige andre sundhedsmæssige fordele. Papaya er nyttige i beskyttelse mod sygdomme såsom makuladegeneration og hjertesygdomme samt støtte generelle sundhed, såsom forbedret immunitet og fordøjelsesenzymer sundhed.

God hygiejne

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC), "god håndhygiejne er vigtigt" at undgå infektioner og fornyet angreb af børneorm. Hyppige håndvask, Fingernegl vedligeholdelse, undgå hånd til mund kontakt såsom søm bidende, og undgå ridser endetarmsåbning område bidrager til at forebygge overførsel af børneorm æg til munden. Dagligt morgen brusere er effektive til at fjerne de fleste af æg omkring endetarmsåbningen. Brusere er anbefales over bade, til at undgå forurening af badevandet. Undertøj skal ændres ofte og artikler som undertøj, pyjamas, sengetøj og håndklæder skal hvidvaskes ofte ved hjælp af varmt vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com