Trin din krop går igennem efter rygestop

01/31/2013 by admin

Trin din krop går igennem efter rygestop

Afslutning rygning oversigt

I dag, ser du tegnet ovenfor-Rygning forbudt på næsten hver dør af enhver offentlig sted, du angiver, om det er en restaurant, natklub eller kaffebar. Rygning synes at gå ud af stil, og med god grund! Ifølge amerikanske Surgeon General, "rygestop (rygestop) repræsenterer det vigtigste skridt at rygere kan tage for at øge længden og kvaliteten af deres liv." (American Cancer Society). Men det er ikke let at bryde den vanedannende hold af nikotin---rygning er kendt for at være en af de mest vanskelige vaner til at bryde med Nikotins vanedannende virkninger rivaling af andre skadelige, ulovlige stoffer som crackkokain eller heroin.

Når en ryger gør det første skridt, crumples op den sidste pakke cigaretter og forpligter sig til at holde op, han eller hun vil stå over for en enorm udfordring vilje. Men viljestyrke kan blive hjulpet, langs med anerkende virkningerne af rygestop på kroppen, hvoraf nogle forekomme meget hurtigere end mange mennesker er klar over.

Rygestop er såvel en fysisk som en psykisk proces, og her vil vi undersøge de fysiske forandringer, der sker i kroppen fra de første tyve minutter efter stubbing ud at sidste butt, hele vejen til årtier uden en smøg.

Virkninger af at holde op med rygning---det første år

Ifølge American Cancer Society begynder de første fysiske ændringer at forekomme kun tyve minutter uden en cigaret. Efter denne korte tidsramme, puls og blodtryk falder. Derefter, efter tolv timer, kulilte niveau i din blodbanen vender tilbage til et normalt niveau.

To til tre uger efter sparkede vane, lungefunktion forbedrer og du har bedre hjerte-kar-omsætning. I de næste ni måneder, ex-ryger vil opleve mindre hacking og hoste, hans eller hendes lunger vil være bedre til at håndtere slim og risikoen for smitte i lungerne vil være mindre.

Hvis ex-ryger gør det i et år uden en cigaret, ifølge American Cancer Society, deres risiko for koronar hjertesygdom er nu halvdelen af en person, der ryger.

Tingene stadig tager et stykke tid at vende tilbage til normal i kroppen, så lad os tage et kig på fordelene på lang sigt.

Effekter af flere år som en ikke-ryger

Den amerikanske kirurg generelle rapporterer, at risikoen for slagtilfælde er reduceret til, at en ikkeryger fra 5 til 15 år efter afslutning rygning cigaretter.

Efter ti år som en ikke-ryger, er en persons risiko for at få lungekræft reduceret til ca. halvdelen, af en person, der fortsætter med at ryge. Også er risikoen for andre typer af kræft reduceret samt, herunder kræft i munden kræft, halsen og bugspytkirtlen. (Amerikanske kirurg generelles rapport)

Så hvis du er en ryger, tænker på at give op cigaretter, oplysninger her kan hjælpe dig med at "trække vejret lettere" gennem den neglebidende første få uger og måneder. At holde øje med de langsigtede virkninger af rygestop på kroppen er en glimrende måde at holde sig motiveret til at forblive røg-fri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com