Hvad er 7-Keto DHEA?

12/27/2012 by admin

Hvad er 7-Keto DHEA?

Dehydroepiandrosterone, eller DHEA, er et hormon der produceres af binyrerne. DHEA er til stede ved fødslen, og falder efterhånden som vi bliver ældre. Stoffet 7-Keto DHEA er produceret af kroppen når det metabolizes hormonet DHEA, og er blevet stadig mere populær som et ernæringstilskud. Mange, der tager 7-Keto DHEA mener det giver gavn af DHEA med færre hormonelle bivirkninger.

Identifikation

Det stof kendt som 7-Keto DHEA er en ikke-hormonelle form af DHEA. Dette betyder, at det ikke er metaboliseres af kroppen som en østrogene eller androgene hormon eller steroid. Ifølge WebMD, vil supplere med 7-Keto DHEA ikke øge niveauet af steroid hormoner i blodet.

Funktion

Supplere med 7-Keto DHEA kan have positive sundhedsmæssige fordele. DHEA bidrager til at regulere og forbedre stofskiftet, tilskynder til en følelse af velvære, og er ansvarlig for sunde seksuelle funktion. Dette tillæg kan øge muskelmassen i kroppen, samt reducere ældningstegn.

Effekter

Risikoen for bivirkninger er troede at blive lavere med 7-Keto DHEA end DHEA. WebMD anfører imidlertid, at meget mere brug at lære om dette tillæg med hensyn til dens effektivitet og sikkerhed. Undgå at bruge dette tillæg under graviditeten, fordi bivirkningerne er ukendt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com