Produkter, der hjælper olieproduktion på fedtet hud

09/22/2010 by admin

Produkter, der hjælper olieproduktion på fedtet hud

Hud kan være noget ustadig. Det ene øjeblik det er tør og kløende og i næste øjeblik skinnende med olie. En række faktorer gå ind i det, der gør huden fedtet hvoraf omfatte arvelighed, hormonproduktion og hygiejne. Mens hormoner og arvelighed kan være svært at styre, ved hjælp af de rigtige produkter på fedtet kan hud hjælpe med at finde balancen i korrekt ernæret hud.

Vand og sæbe

Intet kan være vigtigere end grundlæggende hygiejne. Brug varmt vand og en mild sæbe, forsigtigt vaske væk olie og snavs oprustning fra ansigtet. Undgå at bruge bar sæbe, da disse har tendens til at udtørre huden og har en hårdere virkning på facial hud generelt. Neutrogena har nogle gode produkter til billige rensemidler.

Fugtighedscreme

En almindelig misforståelse om fugtighedscreme er, at de producerer mere olie i huden end normalt. Hud har brug for fugt, og behovet stiger efterhånden som du bliver ældre. Charles Crutchfield III, MD, klinisk lektor of Dermatology hedder: "oiliness af din hud vil forsegle i fugt du har, men vil ikke erstatte den fugt, du mister, især som du alder." Produkter, der indeholder salicylsyre eller alpha hydroxy syre er kendt for at være kollagen boostere, der vil støtte i at genoprette huden til sin optimale sundhed.

Aktuelle behandlinger

Hvis ansigtshuden synes at producere mere olie end normalt, ville det være nyttigt at vælge et produkt, der indeholder alkohol i det. Ved hjælp af produkter som Biore eller Proactive vil hjælpe tørre ud af huden. Indarbejde et produkt, der indeholder Aloe Vera ind i din daglige hud regime vil hjælpe hud fra at blive for tørt og revnet.

Recept behandling

Undertiden fedtet hud kan føre til langvarig hud problemer, herunder flere udbrud, arrede og skjoldet hud og tilstoppede porer. Receptpligtig medicin ville være et andet produktvalg, der kan hjælpe i olieproduktionen i huden.

Der er to typer af receptpligtig medicin, mundtligt og aktuelt. Oral antibiotika behandling af personer med alvorlig eller kronisk acne. Spørg en læge hvad mundtlige antibiotika ville fungere bedst fordi mange antibiotika har bivirkninger, der kan spænde fra farvning tænder til at forstyrre mave-tarmkanalen.

Aktuelle behandlinger omfatter antimikrobielle stoffer, der bistår i forbyder acne til at udfylde, og retinoider, som bistår i unclogging porerne og forhindrer whiteheads.

Uanset produktet sker for at være, er det vigtigt at gøre det ordentlig forskning, før køber et produkt der er at være indtages eller anvendes på huden. At vide, hvad går ind produkter kan gemme forbrugeren fra at spilde tid og penge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com