Sådan gør du koncentration Meditation

10/02/2012 by admin

Fordelene ved meditation for både mental og fysisk sundhed er talrige. Meditation kan ser simpelt--jo, du bare sidder stadig. Men det er virkelig ganske vanskeligt at stille dit sind. Koncentration meditation er en metode til meditation, der giver dine tanker noget at fokusere på i stedet for vandrer planløst.

Instruktioner

• Sidder behageligt på en stol eller på gulvet med din tilbage oprejst og lige. Klassiske meditation positioner omfatter, siddende på gulvet med benene krydsede eller i en knælende stilling med din bund hviler på hælene. Overveje at købe en meditation pude eller en skammel--kaldet en "zafu" og en "seiza" henholdsvis--for at forbedre din regelmæssig meditation praksis og lethed ubehag i dine ben og hofter.

• Anbring hænderne på knæene. Hold din nakke og skuldre neutral, Sørg for de er ikke foroverbøjet op og stram. Luk dine øjne.

• Være opmærksom på at din vejrtrækning. Tæl hver indånding og udånding lydløst og langsomt i dit sind indtil du nå 10, og derefter starte forfra igen på en. Over tid, da dette bliver lettere, bremse din tælle endnu mere så at du kun tælle hvert sæt af indånding/udånding og ikke hver enkelt én.

• Bringe dit fokus tilbage til din vejrtrækning Når dine tanker begynder at vandre, som vil de uundgåeligt. Det sker for alle, det ikke er et tegn på fiasko eller din manglende evne til at meditere. Anerkende dine tanker, og derefter forsigtigt lade dem gå uden skyld eller anger. Igen fokusere på din vejrtrækning.

• Holde op med at tælle efter flere dage eller uger af meditation praksis, som du får mere fokuseret. Koncentrere sig om fornemmelser af din vejrtrækning. Føle i luften mod din næse, som du inhalere. Mærke din mave fylde med luft og derefter slappe af igen som du udånder. Gentag med den næste åndedrag, og næste og næste.

• Find noget andet at bruge som din anker, hvis du oplever ekstreme koncentrationsbesvær på din vejrtrækning. Vælg en visuel eller fysiske fokus, såsom en stearinlys flamme eller en plet på væggen. Eller prøv at bruge en auditiv fokus som chante et mantra såsom "om."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com