Bivirkninger af Anavol

10/02/2012 by admin

Anavol er en kreatin supplement, der består af en kombination af kreatin alpha-ketoglutarat, Glutamin alfa-ketoglutarat og ctrulline-malat. Det bruges til at forbedre muskelstyrke, muskel størrelse og sportslige præstationer. Der er både positive og negative bivirkninger ved at bruge dette supplement, som alle er listet nedenfor.

Fyldigere muskler

Anavol, der som enhver kreatin supplement, bruges til at oprette større og fyldigere muskler. Når man tager kreatin, anbefales det at drikke store mængder vand til at hjælpe i forbindelse med muskel-bygning. Som følge af denne vandindtag, musklerne absorbere overskydende vand og give brugeren udseendet af større muskler.

Øget energi

Kreatin brugere også opleve øget energi og lang levetid, både under deres træning og i løbet af dagen. Det er vigtigt at forstå dine begrænsninger ved brug af kreatin i forbindelse med din træning. Øgede mængder af energi kan føre til forsøg på at løfte for meget vægt på et givet tidspunkt, hvilket kan resultere i alvorlig skade.

Væskeophobning

På grund af både arten af kreatin og de overskydende mængder af vand der indtages mens du bruger stoffet, er det almindeligt kreatin brugere at opleve væskeophobning under deres cyklus. Dette vil føre til musklerne optræder større, men samtidig vil musklerne føles blødere end normalt. Dette kan ses som enten en positiv eller negativ bivirkning af lægemidlet, afhængigt af enkelt.

Interne problemer

Der er også nogle mulige interne problemer, der kan komme som følge af gentagne kreatin brug. Disse omfatter overskydende gas og oppustethed, diarré, eventuelle negative virkninger på musklerne i hjertet og i sjældne tilfælde, nyresten. Konsultere din læge hvis du oplever nogen af disse bivirkninger som følge af brug af Anavol.

Advarsel

Kontroller, at du er rask nok til at deltage i anstrengende atletisk aktivitet før du bruger nogen kreatin supplement sammen med din træning. Et besøg til lægen for et komplet tjek op er stærkt anbefales før du tager nogen kreatin-holdige kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com