Deplin bivirkninger

11/17/2012 by admin

Deplin (L-methylfolate) er en receptpligtig medicin bruges til at forbedre fordelene af antidepressiva. Ifølge deplin.com, regulerer"diætstyring af depression med Deplin alle tre monoamin neurotransmittere forbundet med humør ved at give de øgede krav til folat i hjernen." Deplin har vist sig at forårsage meget milde bivirkninger eller ingen overhovedet.

Fakta

Deplin indeholder 7,5 mg af L-methylfolate, en form for B-vitamin. Kroppen kræver folat at producere røde blodlegemer.

Funktion

L-methylfolate i Deplin har evnen til at passere hjerne barrieren og stimulere syntesen af neurotransmittere, som hjernen kemikalier er forbundet med humør.

Symptomer

I kliniske undersøgelser, har Deplin vist sig at være veltolereret, forårsager ingen flere bivirkninger end en sukker pille. Den kun indberettet milde bivirkninger var mindre kvalme, tab af appetit, oppustethed, gas og bitter smag

Overvejelser

Deplin kunne sænke niveauet af antikonvulsiva såsom carbamazepin, fosphenytoin, phenytoin, phenobarbital, primidon og valproinsyre syre.

Advarsler

Tag ikke Deplin, hvis du har en overfølsomhed over for folat eller folinsyre. Mulige allergiske reaktioner over for Deplin omfatter nældefeber, kløe, udslæt, åndedrætsbesvær, trykken i brystet, og hævelse af mund, ansigt, læber, tunge eller hals. Få øjeblikkelig lægehjælp, hvis du har symptomer på en allergisk reaktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com