Tegn på for meget Calcium i blodet

09/17/2010 by admin

Ifølge avanceret Center for speciale pleje, calcium er et nødvendigt mineral i den menneskelige krop og kræves af næsten hver eneste celle i kroppen for velfungerende. Er normalt der et stort beløb af calcium i knoglerne og dette medvirker til at gøre knogler stærke, sunde og modstandsdygtige over for brud. Undertiden kan calcium sive fra knoglerne i en persons blod, hvilket medfører talrige problemer, herunder svage og skrøbelige knogler. En person med problemet siges at have hypercalcæmi. Der er nogle karakteristiske symptomer personer vil opleve hvis der er for meget calcium i blodet.

Nyreproblemer

En person med for meget calcium i blodet kan lide af smertefulde nyresten. Niveauer af calcium i blodet skal kontrolleres, hvis nyresten udvikler.

Gastrointestinale problemer

For meget calcium i blodet kan forårsage problemer i fordøjelsessystemet. Enkeltperson oplever uforklarlige mavesmerter, mavesår og/eller forstoppelse hvis hendes blod calcium niveau er for højt. Hun kan også opleve en uforklarlige tab af appetit, kvalme og opkastning.

Hjerteproblemer

En person kan udvikle hjerteproblemer, hvis der er for meget calcium i blodet. Højt calcium i blodet kan medføre forhøjet blodtryk og hjertesvigt på grund af svækkelse af hjertemusklen.

Muskulære problemer

Driften af en persons muskler kan blive påvirket af højt calcium i blodet. For meget calcium i blodet kan forårsage muskelsvaghed. En borger kan også opleve muskelsmerter.

Neurologiske symptomer

Højt blod calcium niveau kan forårsage ellers uforklarlige hukommelsestab og forvirring.

Andre symptomer

En person, der har høje niveauer af calcium i blodet kan have øget tørst og øget urinproduktion. Han kan også føle dig uoplagt eller trætte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com