Hvordan man forebygger Myositis

05/06/2012 by admin

Myositis er en medicinsk fællesbetegnelse til hævelse af enhver muskel eller muskelgruppe i kroppen. Der er mange årsager til myositis herunder infektion eller sygdom, skade fra øvelse eller ulykker eller endda medicin. De fleste mennesker vil opleve midlertidige myositis motion eller sygdom ad gangen eller en anden i deres liv, men der er også fire hovedtyper af kronisk myositis. Af de fire kroniske former, der er ingen måde at forhindre, men du kan forhindre, at den midlertidige form. Hvis du er diagnosticeret med en kronisk form, er der behandlinger og medicin, der kan hjælpe med symptomer og flare ups. Dermatomyositis og juvenil Dermatomyositis, som kan påvirke nogen i enhver alder, er det nemmeste at diagnosticere fordi inden der er nogen muskelsvaghed der er lilla eller rød hududslæt. Integration-krop myositis (IBM), er normalt findes i voksne over 50 og kommer langsomt over tid. Denne type normalt starter med muskelsvaghed og falder. Og endelig Polymyositis (PM), som påvirker mennesker over 20 (normalt kvinde) og har lignende symptom som IBM.

Instruktioner

Hvordan man forebygger Myositis

• Lave en aftale med din læge tidligt hvert år for en influenza skud. Dette er især vigtigt, hvis du har et svækket immunsystem sundhed og alder.

• Kog alle svinekød og kylling grundigt at holde fra at få mad født sygdomme. Hvis du ikke er sikker på, om du er madlavning din kød nok, få et kød termometer og følge retningslinjerne. Hvis du har et svagt immunforsvar, du skal også lave mad andre kød og fisk godt.

• Rengør dit køkken og badeværelse godt at holde bakterier til at forebygge sygdom. Det er også en god idé at holde dine sko udenfor, fordi du kan spore bakterier i dit hjem måde.

• Injicér ikke juridisk narkotika ind i huden eller i musklerne. Hvis du er nødt til at injicere medicin for sundhed grund, Sørg for at bruge en ren nål hver gang og rense injektionsstedet godt før du giver dig selv et skud.

Tips & advarsler

  • Dette er kun til orientering. Se din læge, hvis du opleve usædvanlige symptomer, eller hvis du mener du har myositis.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com