Typer af Dental pincet

05/13/2012 by admin

I Tandpleje, der er to forskellige typer af pincet: for kraftigt at fjerne tænder, en proces kendt som exodontia, og dem til at flytte instrumenter fra sterilizer at bakke, kendt som overførsel pincet. Alle pincet til at fjerne tænder har flere funktioner til fælles, nemlig næb, som er beregnet til at forstå tanden, halsen og håndtag.

Dental pincet til tand udtræk

Pincet til fjernelse af tænder er designet til at blive forstået af palm og måske har en krog som en hjælp til større gearing. Tips, kendt som næb, er designet til at passe stramt omkring kronen af tanden beregnet til udvinding. Det omkringliggende område af mund og ansigt bør ikke berøres af udvinding. Der er flere forskellige typer af pincet til tand ekstraktioner, afhængigt af hvilken tand skal fjernes.

Typer af menneskelige tænder

Typer af menneskelige tænder er de maxillary tænder i overkæben eller Kæbeben og mandibular tænderne af den lavere kæben eller Kæbeben, om hvorvidt fortænder, cuspids og før kindtænder, eller kindtænder og tredje molarer. Fortænderne er de fire øverste og fire nederste forreste tænder; øvre og nedre cuspids, eller canine tænder, er de enkelt tænder fundet på begge sider af fortænder; den øvre og nedre præmolarer eller bicuspids, er de to tænder fundet på begge sider af cuspids; mens de øvre og nedre kindtænder er de tre bageste tænder, sæt tredje i hvert er kendt som visdom tænder.

Pincet bruges til forskellige typer af tænder

De pincet bruges til de forskellige typer af tænder er som følger: For de maxillary tænder i overkæben, nr. 99-C pincet eller No. 150 Cryer eller Universal pincet, bør anvendes til fortænder; nr. 286 eller bajonet, pincet til cuspids og før kindtænder; og no. 24, no. 88R-2, no. 18R, no. 88L-2 og nr. 18 L for kindtand. De mandibular tænder i underkæben, bør no. 151 Cryer pincet bruges til fortænder; No. 103 pincet til cuspids og præmolarer; nr. 16 og nr. 287 for kindtænder; og nr. 222 for den tredje molarer eller visdom tænder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com