Hvordan man kan beskytte myelinskeden

03/15/2012 by admin

Hvordan man kan beskytte myelinskeden

Myelin er en beskyttende belægning omkring alle nerveceller. Myelin fungerer som en tynd kappe omkring axoner af nerveceller, isolerende elektriske impulser. Uden myelin, kan menneskets nervesystem ikke fungere korrekt. Som vi alder, bliver vores myelinskeden svagere. Nogle betingelser, som multipel sklerose, er resultatet af hurtige degeneration af myelin på tværs af det menneskelige legeme. Arvelighed til side, der er livsstilsvalg kan du gøre i din levetid at beskytte myelinskeden godt ind i din tusmørket år.

Instruktioner

• Ser tilbage på din families historie og om arvelighed degeneration af myelin er i din familie. Myelin degenerative betingelser er kendt som demyeliniserende sygdomme, og omfatter tilstande som multipel sklerose, Deva sygdom og akut dissemineret encephalomyelitis.

• Ophold fysisk fit. Forbindelser mellem dine muskler og nerver vil være beskyttet af konsekvent motion. Spise rigtigt og udøver dagligt vil hjælpe det centrale nervesystem bevare dens forbindelse med din kropsvæv.

• Tal med din læge om din risiko. Hvis din læge mistænkte myelin nedbrydning er muligt, kan hun ordinere til dig en FDA-godkendt medicin til behandling af medicinske tilstande som multipel sklerose.

• Begynde en multivitamin regiment. Rådfør dig med din læge om den rigtige mængde af multivitaminer skulle behandle myelin skeder. Store doser af multivitaminer er kendt for at hjælpe det centrale nervesystem og beskytte myelin skeder.

Tips & advarsler

  • Lytte til sundhed nyheder og læse sundhed tidsskrifter. Ny forskning på myelin reparation og beskyttelse er udgivet hvert år af det videnskabelige samfund.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com