Hvordan til at fremskynde arbejdskraft sammentrækninger

03/19/2012 by admin

Hvordan til at fremskynde arbejdskraft sammentrækninger

Veerne er ofte svag og uregelmæssig i begyndelsen fase kendt som tidlig arbejdskraft. Uregelmæssige sammentrækninger kan resultere i en længere arbejdskraft, med tidlig arbejdskraft nogle gange varer i flere dage. Farerne ved at være på arbejdsmarkedet i en længere periode af tid omfatter dehydrering og fysisk udmattelse, som kan påvirke sundheden for det ufødte barn. Sommetider, kan medicin være nødvendigt at hjælpe med at regulere veerne og fremskynde arbejdskraft. Hvis du ønsker en Stoffri fødsel, er der et par teknikker, du kan forsøge at få dine sammentrækninger op til hastighed naturligt.

Instruktioner

• Gå rundt. Walking giver din krop til at arbejde med tyngdekraften til at få baby i den korrekte fødende position. Det nedadgående pres på livmoderhalsen kan fremkalde stærkere og mere regelmæssige sammentrækninger. Gå ikke hvis det er smertefuldt eller meget ubehageligt at gøre det, og hvile regelmæssigt for at undgå at få opbrugt.

• Drik en kop eller to af røde hindbær blade te. Røde hindbær blade te toner uterus og bækken musklerne, hvilket gør sammentrækninger stærkere og mere effektiv. Det fungerer bedst, hvis du begynde at drikke det når du er 34 uger drægtighed, men du kan drikke det i løbet af arbejdskraft samt. Det vil også hjælpe med at holde dig hydreret.

• Tømme blæren ofte, især hvis du drikker en masse vand eller er hooked op til intravenøs væske. En fuld blære kan blokere nedstigningen af barnets hoved. Sammentrækninger generelt få stærkere og hurtigere, når barnets hoved presser mod livmoderhalsen.

• Praksis teknikker, at hjælper dig med at lindre stress, såsom massage og aromaterapi. Svær stress kan medføre følelsesmæssige dystocia. I følelsesmæssige dystocia reduceres oplag af livmoderen, forårsager uregelmæssige og ineffektive sammentrækninger.

Tips & advarsler

  • Spis små regelmæssige måltider, bo hydreret og hvile ofte for at holde din krop i optimal stand til arbejdskraft og fødsel.
  • Tale med din læge, jordemoder eller doula hvis du har problemer med at slappe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com