Medicin for kat Dander allergi

07/03/2012 by admin

Medicin for kat Dander allergi

Kat allergi er ikke ualmindelige. Kat dander, som er dybest set en kombination af kattens hud og tørrede spyt fra rengøring af sig selv, er en typisk katteallergi. Før der kan skrides til medicin, bør katteejere ved, at ikke-kastreret handyr katte producerer en meget mere allergifremkaldende skæl end hunner og kastreret handyr. Mange mennesker også finde lindring ved at holde katte ud af soveværelset, støvsugning eller fejer ofte og ved hjælp af kat rengøring klude.

Leukotrien modifikatorer

Leukotrien modifikatorer kræver en recept. De kommer i tabletform, ligesom allergi medicin Singulair, som er en leukotriene modifikator. Stoffet blokerer virkningen af visse kemikalier i immunsystemet til at forebygge en allergisk reaktion på kat dander. Mulige bivirkninger af leukotrien modifikatorer omfatter hovedpine og mindre almindeligt, mavesmerter, svimmelhed, Skoletandpleje smerter og hoste.

Immunterapi eller allergi skud

Immunterapi, almindeligvis benævnt "allergi skud," er en metode til desensibilisering immun ordning hen til en specifik allergi, såsom kat dander. En patient modtager en eller to ugentlige skud, der leverer små doser af allergen i kroppen til at træne immun ordningen hen til ikke reagere negativt. Til disse allergiske over for kat dander, ville en lille dosis af animalsk protein administreres af skud. Dosis øges gradvist over en tre - til seks - måneders periode. Månedlige skud i flere år kan være nødvendigt at bevare effekten. Immunterapi bruges typisk, når andre medikamenter ikke virker.

Antihistaminer

Antihistaminer er nogle af de mest almindelige allergi medicin til disse allergiske over for kat dander. De undertrykke et kemikalie i immunsystemet, der er aktive i løbet af en allergisk reaktion. Fælles over-the-counter antihistaminer omfatter Claritin, Zyrtec og Benadryl. Receptpligtige antihistaminer omfatter sådanne mærker som Allegra (fexofenadin), Clarinex (desloratadine) og Astelin (azelastine), som er en næsespray. Antihistamin lægemidler er til rådighed for såvel børn som voksne. Stoffet behandler kløende og løbende næse og nysen.

Kortikosteroider

Over-the-counter kortikosteroid næsespray omfatter sådanne mærker som Nasonex og Flonase. Stoffet reducerer betændelse i den nasale passager, der opstår under en allergisk reaktion. Det reducerer kløe og stuffiness forbundet med kat dander allergi. Næsespray levere en lav risiko dosis af kortikosteroider, hvilket gør det sikrere end en oral kortikosteroid.

Decongestant

Dekongestanter er ideel til folk, der kun oplever nasal overbelastning under en allergisk reaktion på kat dander. Dekongestanter skrumpe hævede nasal væv, hvilket gør det lettere for en allergi patient at trække vejret. Stoffet kan være risikabelt for folk med forhøjet blodtryk eller hjertesygdom, fordi dekongestanter kan øge blodtrykket. De kan også forværre en forstørret prostata i en mand. Nogle over-the-counter allergi medicin kombinere antihistaminer og decongestants yde mere komplet allergi beskyttelse. Folk køber medicin bør læse boksene omhyggeligt for at sikre de vælge en, der er sikker og passende for dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com