Er de kemikalier, de Spray på afgrøder skadelige?

07/04/2012 by admin

Er de kemikalier, de Spray på afgrøder skadelige?

De fleste af de kemikalier, der er sprøjtet på afgrøderne er pesticider. Pesticider ikke kun slippe planter af ukrudt og insekter men også svampe og bakterier. I 2001, herbicider, som specifikt dræber ukrudt, tegnede sig for omkring 64 procent af brugen af pesticider i USA, ifølge Center for fødevaresikkerhed. Insekticid, på side, kun tegner sig for 11 procent af brugen af pesticider.

Potentiel skade på miljøet

Den udbredte brug af kemikalier udløser sundhedsmæssige betænkeligheder for mange forbrugere. Spray kemikalier ikke kun påvirke afgrøder de opholde sig på, men også kan forurene jorden og nærliggende vandkilder. I perioder med kraftig regn, kan kemikalier, der bliver sprøjtet på afgrøderne løbe ind i nærliggende vandløb eller ender i de offentlige grundvand. Dette kan være potentielt skadelige, eftersom det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) anslår, at 50 procent af de Forenede Stater er afhængig af grundvand til drikkevand.

Sikkerhed af Spray kemikalier

Før afgrøder kan blive sprøjtet med pesticider, skal EPA etablere at kemikaliet er en rimelig sikkerhed ikke forårsage nogen skade til offentligheden. Selvom mange prøver og evalueringer er blevet dannet på spray kemikalier, kan nogle kemikalier ændre på menneskers sundhed. Ifølge Center for Food Safety, kan pesticider bidrage til kræftrisici, immunsystemet sygdomme og neurologiske lidelser. EPA advarer om, at de kemikalier, der er sprøjtet på afgrøderne mere sandsynligt kan skade unge børn. Disse kemikalier kan skade et barns voksende indre organer og blokere optagelsen af næringsstoffer. Kemiske driver kan også skade sundheden for fisk, bier, fugle og andre vilde dyr.

Mulige fordele ved kemiske sprøjtemidler

Kemikalier kan give nogle fordele. Kemikalier kan øge mængden af fødevareproduktionen. Skadedyr, ukrudt og sygdomme skade så meget som 40 procent af afgrøderne i verden, ifølge CropLife America, en sammenslutning, der er dedikeret til beskyttelse af afgrøder. Ved at hjælpe landmændene producerer flere afgrøder, lavere pesticider også forbrugerens mad omkostninger. Afgrøder behandlet med kemikalier tendens til at være høj kvalitet råvarer.

Forholdsregler

Nogle steder kræver, at offentligheden underrettes før kemikalier bliver sprøjtet på afgrøderne. Meddelelser vises typisk i breve, flyers og aviser. For at reducere kemiske eksponering, antyder EPA skylning og skrubbe frugter og grøntsager før tidskrævende dem. Økologisk frugt og grønt indeholder færre kemikalier end konventionelt dyrkede afgrøder. Hvis du er eksponeret direkte til sprøjtet kemikalier, bør pesticiderne vaskes af umiddelbart efter eksponering. Skadestuen og en sundhedspleje udbyder skal også kontaktes så snart som muligt, især hvis et barn har været udsat.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com