Psykologiske Tilføj test

08/06/2012 by admin

Psykologiske Tilføj test

Attention Deficit Disorder (ADD), i øjeblikket er kendt som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), er en udviklingsforstyrrelse, der kan opstå hos børn såvel som voksne. Mennesker der lider af denne lidelse er hyperaktive, urolige, ude af stand til at fokusere deres opmærksomhed for længere tid og er let distraheret.

Diagnose

Men der er ingen simpel test for ADHD. Center for Disease Control og forebyggelse, at mange andre psykiske tilstande har symptomer svarende til ADHD, stille diagnose af sygdommen en kompleks proces.

Evaluering

Hvis der er mistanke om ADHD derefter indebærer evalueringsprocessen en række tests. Disse kan omfatte en fuld psykosociale, mental, fysisk, ernæringsmæssige undersøgelse. En psykologisk evaluering vil omfatte komplet psykologisk testning samt intelligens test. For et barn, skal både barnet og hans familie psykologisk evalueres.

Test

Ifølge agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet, når diagnosticere en patient med ADHD er det ikke obligatorisk at udføre psykologisk testning. Dog bør patienten har en historie af dårlige resultater i områderne af matematik og sprog, eller demonstrere ringe kognitive færdigheder i forhold til hans intellektuelle potentiale, så psykologiske tests anbefales.

Specifikke typer af psykologiske tests omfatter Bender Gestalt Test, der evaluerer, hvordan oplysningerne behandles og WAIS-III, som ser på patientens intelligenskvotient eller IQ.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com