Modificeret radikal mastektomi procedurer

06/25/2012 by admin

Introduktion

Næsten 200.000 kvinder er diagnosticeret med brystkræft hvert år i USA. Det påvirker alle etniske grupper, racer, aldersgrupper og sociale klasser. Det påvirker også mænd, med næsten 2.000 breast cancer diagnoser foretages hvert år i amerikanske mænd. Mens tidlig opsporing og screening spiller en central rolle i forebyggelse eller begrænsning af sværhedsgraden af bryst kræftbehandling, vælger patienter, der er fundet at have avanceret stadier af brystkræft at have kirurgi til at fjerne det fra deres organer.

Proceduren

Kirurgiske muligheder er mange og omfatter en modificeret radikal mastektomi procedure. I modsætning til de mere invasive radikale mastektomi, der fjerner hele brystet, tilstødende lymfeknuder og musklerne i brystvæggen, fjerner en modificeret radikal mastektomi kun bryst og omkringliggende lymfeknuder, normalt forlader brystmuskulaturen intakt.

Når det er fastslået, at en patient har brystkræft kræver en modificeret radikal mastektomi, vil de mødes med deres læge om at drøfte proceduren og give deres samtykke til kirurgi. Under operationen, patienten er sat under generel anæstesi og er ubevidste for den procedure, der tager normalt to til tre timer. I denne periode, vil kirurgen fjerne brystvæv og hud, brystvorte, areola og lymfeknuder tilstødende brystet fundet under armen.

Recovery

Et hospitalsophold en modificeret radikal mastektomi procedure er relativt kort, og de fleste patienter er udgivet 2 dage efter operationen. Efter proceduren bliver operationsstedet klædt med bandager. Afløb kan indsættes i såret til at fjerne blod og andre væsker, der kan ophobes. Disse fjernes, når mængden af væske, der er drænet hver dag er mindre end 1 ounce. Ifølge American Cancer Society er patienter, der har gennemgået en mastektomi overraskede over den minimale smerter, der følger med denne operation. Dog, gøre nogle patienter udvikler efter mastektomi smertesyndrom, der er smerte på operationsstedet på grund af beskadigede nerver. Dette påvirker 20 til 60% af mastektomi patienter.

Mange kvinder vælger at have rekonstruktionskirurgi, efter at de har haft en modificeret radikal mastektomi procedure. Dette er udført af en plastikkirurg og bruger brystimplantater, væv fra patienten eller en kombination af begge at rekonstruere brystet. Flere operationer kan skal udføres før genopbygningen er afsluttet. Kvinder, der vælger at forsinke eller give afkald på brystrekonstruktion kan vælge i stedet at bruge en brystet protesen, som er lavet af syntetiske materialer som nylon eller silicium og simulerer en bryst. Disse er placeret i BH at give udseendet af et sundt bryst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com