Definitionen af forbruger instrueret sundhedsplan

05/21/2012 by admin

Definitionen af forbruger instrueret sundhedsplan

En forbruger-rettet sundhedsplan (CDHP) typisk indebærer en kombination af høj-fradragsberettigede sundhed dækning med en sundhed opsparingskonto (HSA) eller sundhed tilbagebetaling arrangement (HRA). Der er omfattet af CDHPs betale lavere præmier for deres sygeforsikring, fordi selvrisikoen er høj. Ved hjælp af enten en HSA eller HRA, afsætte de ekstra penge, der kan bruges til at hjælpe med at opfylde fradragsberettiget. I teorien, vil ifølge Californien Healthcare Foundation, CDHPs føre forbrugerne "til at fjerne unødvendige pleje og søge lavere omkostninger og højere kvalitet udbydere."

Høj selvrisikoen

Sundhed dækning, der tilbydes i den typiske CDHP kan blive prissat mere rimeligt på grund af de høje årlige selvrisikoen indbygget i planen. Mens udgifterne til sådanne dækning kan være fristende at medarbejdere fra starten, kan de være mindre glad for når det kommer til at opfylde disse stejle fradragsberettigede beløb. CNNMoney.com rapporterede i marts 2009, "den gennemsnitlige generelle årlige fradragsberettigede for enkelt dækning er $2.010 til HSA-kvalificeret planer og $1,552 for HRAs."

HSAs og HRAs

HSAs er finansieret af indrullerede sig selv. Penge i dem kan blive rullet til fremtidig brug ved årets udgang. Ingen skatter er tilbageholdt fra fondene har bidraget til en HSA, yderligere forbedre deres tiltrækningskraft som en måde at betale for sundhed udgifter. Efter planen for din sundhed website, penge i en HRA "er bidraget med af din arbejdsgiver og tæller ikke som indkomst; så du sparer værdifuld skat dollars---komplet med onkel Sam's blåstempel." Ubrugte midler i en HRA konti kan også blive rullet til fremtidig brug.

CDHPs bevise populære

CDHPs er blevet tilbudt af arbejdsgivere kun siden i begyndelsen af 2000, men de har vist imponerende vækst. I en rapport fra April 2006 sagde USA 's regering Accountability Office (GAO), at antallet af indrullerede og pårørende er omfattet af en CDHP havde næsten fordoblet fra januar 2005 til januar 2006, stiger fra 3 millioner til mellem 5 og 6 millioner.

Beslutningsstøtte værktøjer

De fleste CDHPs tilbyder en bred vifte af værktøjer til at hjælpe forbrugerne med at foretage intelligente sundhedspleje beslutninger. Ifølge GAO omfatter værktøjer typisk online adgang til medlemskonti for at kontrollere fremskridtene i retning af tilfredsstillende fradragsberettigede og balance i HSA; Hospital-specifikke og læge-specifikke kvalitetsdata; udbyder omkostningsoplysninger; og sundhed uddannelsesoplysninger, herunder generelle forebyggende pleje, almindelige medicinske procedurer og betingelser og en sundhed risikovurderingsværktøj.

Ulemper

CDHPs sætte meget af sundhedspleje beslutningstagningen i hænderne på forbrugerne, som umiddelbart synes at være en god ting. Men, baseret på en juli 2008 rapport i Portland Business Journal, at selve evnen til at direkte ens egen sundhedspleje har nogle indbyggede fejl. Tidsskriftet nævnt to undersøgelser udført af Oregon forskere, der viste bevis for, at dem, der er omfattet af disse planer var at træffe økonomiske beslutninger, der måtte i sidste ende være farefulde til deres sundhed. En af de to undersøgelser fra University of Oregon politik eksperter, fandt, at "folk er indskrevet på disse planer var mere tilbøjelige til at holde op at tage stoffer, der styrer forhøjet blodtryk og kolesterol-sænkende medicin end deltagerne med mere robust sygesikring".


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com