Hvordan til at genkende tegn på Depression i din Preteen

06/02/2012 by admin

Hvordan til at genkende tegn på Depression i din Preteen

Depression er mere almindelige i tweens, end mange mennesker er klar over. Symptomerne kan ligne dem, der ses i deprimeret voksne, men nogle symptomer kan variere. Adfærdsmæssige problemer er fælles. Ikke alle tweens lider af depression vil vise alle mulige symptomer. Tweens og teenagere viser tegn på klinisk depression, som er anderledes end bare følelse ned på lossepladser for et par dage, bør modtage professionel hjælp. Hold øje med de følgende tegn på depression, og Bemærk eventuelle tegn på, at vare mere end et par dage.

Instruktioner

• Ophold opmærksomme på ændringer i din preteen sove vaner. Enten sover mere end normalt eller sover mindre end normalt kan indikere depression.

• Meddelelse om ændringer i dine preteen spisevaner. Spiser mere end normalt eller spise mindre end sædvanligt kan indikere depression. Uforklarligt vægttab eller vægtøgning kan også indikere depression.

• Bemærk fysiske klager, såsom hovedpine og mavesmerter, der ikke synes at have fysiske årsager og ikke reagerer på behandling.

• Være opmærksomme på om din preteen begynder tilbagetrækning fra venner og ikke længere synes interesseret i aktiviteter han brugte til at nyde.

• Bemærk øget irritabilitet eller vrede i din preteen samt øget sorg eller håbløshed og øget gråd eller andre vocal udbrud. Bemærk også øget følsomhed over for opfattes kritik eller afvisning.

• Ur til tegn at din preteen har problemer med at koncentrere sig, som en dråbe i karakterer i skolen eller svært ved at se en hel film eller læse en alderssvarende bog. Han kan endda have svært ved at følge en samtale.

• Spørg din preteen hvis han følelse deprimeret og i så fald spørge, hvis han har tænkt på såre sig eller dræbe sig selv. Spørger vil ikke give ham idé eller opmuntre ham til at gøre det, hvis han ikke allerede tænkt på det, men det vil give ham en åbning til at drøfte sine følelser.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at få professionel hjælp til din preteen, kigge efter en rådgiver eller psykiater, der har erfaring med at arbejde med børn i denne aldersgruppe. Behandling af tweens adskiller sig fra at behandle ældre teenagere og voksne, så det er vigtigt at vælge den højre sundhedsmedarbejder.
  • Hvis din preteen taler om selvmord eller død, søge professionel hjælp lige med det samme. Ifølge Medicine Net, 50.000 teenagere forsøger selvmord hvert år, og 5.000 af dem dør. Aldrig antage et barn kun truer med selvmord for at få opmærksomhed. Hvis dit barn har en rådgiver eller psykiater, kalder ham eller hende, men du kan også gå til enhver skadestuen for at få øjeblikkelig hjælp eller blot ringe 911.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com