Elektriske Palle Jepsen sikkerhed

08/18/2010 by admin

Elektriske Palle Jepsen sikkerhed

Elektrisk Palle-stik er som små gaffeltrucks og operatører skal modtage den samme niveau af uddannelse for at kunne betjene dem. Disse enheder flytte mindre belastninger, men præsenterer mange af de samme farer, samt flere unikke farer.

Håndtering af en elektrisk stik

Elektrisk Palle-stik har fire grundlæggende kontrol, ud over en horn: frem, tilbage, øge belastningen og sænke byrden. Disse er normalt kontrolleres af knapperne på toppen af håndtaget. Nogle frem og tilbage operationer kontrolleres ved at dreje en del af håndtaget, meget gerne en motorcykel greb. Det er afgørende, operatøren ved disse kontrolelementer og deres funktioner uden at skulle kigge på kontrollen. Operatøren skal have evnen til at reagere på en situation uden at tage tid til at se eller Søg knappen ordentlig kontrol.

Korrekt placering af håndtaget

Håndtaget af den elektriske palleløfter fungerer som en kill switch til maskinen. Hvis håndtaget er i oprejst stilling eller afholdt for lavt, vil maskinen ikke fungere. På toppen af håndtaget vil være en stor knap, normalt rød i farven. Hvis denne knap er skubbet i drift maskinen vil standse og tilbageføre, indtil knappen slippes. Dette er at forhindre, at operatøren bliver fastgjort mellem håndtaget af den bevægelige maskine og en væg, Palle rack eller et andet element.

Rejser sikkerhed

I næsten alle tilfælde er det langt sikrere at føre maskinen i stedet for at gå bag det. Dette kan du klare vision i kørselsretningen. Erhvervsdrivende skal være opmærksom på sving radius af maskine, ikke skære hjørner til brat. Disse maskiner kan komme til en brat stopper hvis de slår endnu et lille stykke af snavs i gulvet. Dette kan forårsage belastning at spill som kan resultere i personskade samt skade på gods, udstyr og andre elementer i området. Operatørerne skal altid være opmærksom på forhindringer i deres rejse sti.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com