Hospital udnyttelse Review planer

05/29/2012 by admin

Hospital udnyttelse Review planer

Hospital udnyttelse review planer er den dokumentation, der bestemmer, hvor lang tid en patienten opholder sig i et hospital for behandling eller selv om patienten er indlagt til et hospital for behandling. Det en proces med henblik på at levere kvalitet patientpleje på en omkostningseffektiv måde, reducere hospitalsindlæggelser og længder af ophold i medicinske faciliteter. Det sammenligner foreslåede behandlingsmuligheder til nationale gennemsnit og standarder, og bruges til at bestemme, om private forsikringsselskaber eller regeringsstøttede Medicaid dækker hospital længder af ophold.

Certificering

Begrundelse er nødvendig for enhver medicinsk procedure eller hospital ophold før et forsikringsselskab vil dække betaling--undtagen medicinske nødsituationer. Når indlæggelse er godkendt, tildeles en længde af ophold af en læge korrekturlæser, sygeplejerske reviewer, hospital panel, forsikringsselskab eller en kombination af de fire.

Omkostningseffektive og alternative behandlinger er diskuteret mellem forsikring repræsentation og den behandlende læge eller hospitalet rep. Når behandlingsforløbet er vedtaget, bestemmes en patient opholdets baseret på nationale gennemsnit og standarder for denne behandlingsmulighed.

For elektive procedurer, kan certificering være så simpelt som et telefonopkald til et hospital anmeldelse sygeplejerske fra en persons læge.

I nødsituationer, skal patientens familie eller læge normalt kontakte forsikringsselskab inden for 24 timer eller på mandag (eller næste arbejdsdag, når der opstår en ferie) for en weekend hasteprocedure. En medicinsk ekspert for forsikring transportøren anmeldelser sagen og bestemmer hensigtsmæssigheden af den akut lægehjælp og hvis yderligere indlæggelse er nødvendig for patienten.

Under gennemgang

Mens mange mennesker tror måske, forsikringsselskaber skære patient hospital stays for enhver pris, er der nationale kriterier, der skal opfyldes i en care beslutning, der er foretaget.

Når en elektiv procedure er certificeret, bestemmes en indledende længde af ophold for patienten. Hvis patienten ikke har forladt pleje facilitet ved udgangen af den oprindelige tidsramme, yderligere information er nødvendig fra den behandlende læge og sagen gives yderligere gennemgang. Hvis forsikringsselskabet fastslår, at fortsat pleje er berettiget, bestemmes en ny decharge eller kasse anmelde dato.

Hvis fortsatte pleje ikke er begrundet i den forsikring carrier, patienten skal være udskrevet eller en appel skal gøres.

Der er muligheder i programmet for læger til at gøre en sag for en patientens fortsatte behandling eller resterende på hospitalet på grund af formildende omstændigheder.

Hvorfor et sådant hastværk?

At få patienter ud af hospitaler og i deres hjem eller alternative behandlinger så hurtigt som muligt er en omkostningsbesparende foranstaltning sigter mod at holde medicinske omkostninger til et minimum.

Så snart en person ind på hospitalet, er en plan om decharge sat i kraft i håb om at komme personen ud af anlægget så hurtigt som muligt på grund af medicinsk behandling normalt højere udgifter i forbindelse med hospitaler.

Sagsbehandlere, hyret af forsikringsselskaber, bruges ofte til at træne decharge planer med hospitaler og læger.

Bør opstår spørgsmål om pleje efter en person er afladet, vil en bestyrelse specialister normalt behandle sagen og træffe en beslutning om hvorvidt pleje skridt var passende eller hvis længden af ophold var passende. Afgørelsen bestemmer forsikringsdækning for disse procedurer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com