Hepatitis B Vaccine sikkerhed

04/13/2012 by admin

Hepatitis B resultater fra en virus, der overføres gennem blod eller kropsvæsker fra en person, der er inficeret. Virussen kan resultere i en alvorlig lever infektion, som kan føre til leverkræft eller permanent lever ardannelse kaldet skrumpelever. Vaccinen beskytter mod hepatitis B er typisk administreres i tre doser under det første år af livet. Almindelige bivirkninger er milde, herunder ømhed på injektionsstedet, hovedpine og hævelse; imidlertid har været rejst tvivl at vaccinen kan forårsage eller udløse vuggedød (SIDS), multipel sklerose (MS) eller kronisk træthedssyndrom.

SIDS

Vuggedød er når en tilsyneladende sund baby under alder 1 går til at sove om natten og dør i søvne uden advarsel. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse dør 4.500 kr. spædbørn fra SIDS hvert år.

Vacciner, især hepatitis B, var en mistænkte synderen, fordi nogle børn døde kort tid efter modtage hepatitis B-vaccine. I 2003, Institute of Medicine udgivet en rapport om immunisering sikkerhed og konkluderede, at ingen af de vacciner, der er givet under vorden skyldtes SID'ER. Udvalget undersøgt enkelte vacciner samt vaccine kombinationer til at kigge efter en korrelation og fandt ingen.

Jane Zuckerman, forsker for den akademiske Centre for rejse medicin og vacciner og World Health organisation Collaborating Centre for Reference, skrev i en rapport fra 2006, der mere end 1.000 millioner doser af hepatitis B-vaccine gives i mere end 150 lande og siger der er ingen beviser for en sammenhæng mellem vaccinen og SIDS og andre sygdomme som sclerose og kronisk træthedssyndrom.

Multipel sklerose

MS er en degenerativ Kronisk inflammatorisk sygdom i rygmarv og hjerne. Patienten lider af varierende grader af inaktivitet og årsagen er ukendt.

Forskere i den midt-1990 ' erne troede hepatitis B-vaccine kan spille en rolle i MS efter massevaccination i Frankrig, hvor flere patienter udviklede MS symptomer efter vaccination. Efter vaccine program blev afsluttet, franske forskere fundet nogen direkte sammenhæng mellem de patienter, der fik vaccinen og udviklet MS versus dem, udviser de samme symptomer men ikke har modtaget vaccinen. Forskerne sagde, at den generelle befolkning, der udviklede MS og vaccinerede gruppen havde den samme sats for at udvikle sygdommen og konkluderede vaccinen ikke havde nogen indflydelse på om fag udviklet sygdommen.

Flere undersøgelser er blevet gennemført på korrelation siden midten 1990s. En 2008 undersøgelse af canadiske forsker Yann Mikaeloff, MD, ph.d., kiggede på MS tilfælde og timing af hepatitis B-vaccine. Mikaeloff og hans team evalueres hundredvis af spørgeskemaer og konkluderede, at der var ingen relation mellem vaccinen og de bekræftede udvikling af MS.

Men Miguel A. Hernán, MD, DrPH, fra Harvard School of Public Health i Boston, Massachusetts, sagde, er der en sammenhæng mellem hepatitis B-vaccine og MS. Han udtalte i 2004, efter at have analyseret hundredvis af MS tilfælde, han mener, at hepatitis B-vaccine var skyld.

Verdenssundhedsorganisationen siger, at der er ingen forbindelse mellem hepatitis B-vaccine og MS.

Kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthedssyndrom er en sygdom karakteriseret ved en pludselig indsættende hovedpine, krop smerter og muskelsvaghed. Læger undersøgt sammenhængen mellem CFS og timing af hepatitis B-vaccine til at afgøre, om vaccinen forårsaget sygdom.

Canadiske læge Dr. Byron Hyde mener, at vaccinen har en direkte virkning på oprettelse af CFS. Han siger at hans forskning på en række af Golfkrigen soldater, der var ramt af CFS efter at blive vaccineret foruroliget over ham og at kolleger kaldte ham med rapporter om hundredvis af patienter, som blev syg kort tid efter modtage hepatitis B-vaccine.

World Health organisation globale rådgivende udvalg for Vaccine sikkerhed i modstrid med Dr. Hyde fordringer og siger, at der er ingen grund til at støtte denne påstand. Udvalget vurderet sagerne i Canada, men fandt ingen afgørende beviser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com