CPR niveau C uddannelse

02/22/2012 by admin

CPR niveau C uddannelse

Genoplivningsudstyr (CPR) niveau C er det krævede niveau af uddannelse for visse erhverv såsom politibetjente, brandmænd, første responders, livreddere og arbejdspladsen førstehjælp hold. Deltagerne vil lære at udføre CPR på en voksen, barn og barn. Instruktionen indeholder desuden, hvad de skal gøre, når en person kvælning, redde vejrtrækning, sikkerhed og hvordan man bruger en automatisk ekstern defibrillator (AED).

Klasser

Forskellige kurser er tilgængelige, hver med fokus på CPR med andre førstehjælp emner. Deltagerne kan tage CPR med standard førstehjælp, førstehjælp med AED, CPR og grundlæggende marine førstehjælp eller en re-certificeringskursus. Der tilbydes undervisning gennem Røde Kors, St. John Ambulance eller på et certificeret center.

Niveau C

Fire niveauer af CPR-certificering er tilgængelige i Canada. Plan A betragtes det laveste uddannelsesniveau og underviser voksne CPR og kvælning procedurer. CPR på spædbørn og børn der undervises i niveau B kursus, sammen med alle de procedurer, der er undervist i niveau A. I et niveau C kursus undervises alle oplysninger fra niveau A og B samt uddannelse for to person CPR. Endelig, en Health Care fagfolk kurset dækker alle emner fra de første tre niveauer plus instruktion om hvordan man bruger en Hjertestarter.

Bane fakta

Afhængigt af kursus og procedurer underviste kan en klasse være seks til 16 timer lang. Studerende skal bestå en skriftlig eksamen med et minimum Beståelsesgrad på 75 procent til at modtage certificering. En certificering er gyldig i tre år; nogle arbejdsgivere kan dog kræve fornyet certificering oftere. Kurser skal opfylde Occupational Health and Safety forordninger for førstehjælp og instruktører er forpligtet til at blive certificeret. Et niveau C kursus opfylder minimumskravene for sundhedspersonale.

Emner

Sammen med CPR er andre emner, der undervises i et niveau C kursus nødsituation scene ledelser, medicinske tilstande og miljømæssige skader. Eleverne lære at behandle sår, blødninger, brud og forbrændinger. Derudover uddannes deltagere i sådan treat hoved, spinal og øjenskader. Endelig, niveau C klasser kan lære hvordan man forhindrer smitteoverførsel og hvordan du kan bruge en automatisk ekstern defibrillator til behandling af hjertestop.

Yderligere oplysninger

Ingen forudsætninger er nødvendige for eleverne tager en førstehjælp og CPR kursus undtagen når tilmelding til at tage en re-certificering klasse. Studerende har brug for en højere grad af certificering kan ikke springe kursus arbejde allerede er dækket i et lavere niveau. Deltagere i alle aldre kan tage et CPR klasse, så længe de er i stand til at lære færdigheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com