Hypothyroide behandlinger

09/06/2010 by admin

Hypothyroidism er en tilstand, der opstår, når skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok hormoner. Hormoner, der produceres af skjoldbruskkirtlen er behov for mange forskellige biologiske processer i kroppen. Hypothyroidisme årsager en langsommere stofskifte, hvilket resulterer i træthed, svaghed, forstoppelse, tør hud, højt kolesterol, vægt gevinst og krop ømhed. Hypothyroidism er mest almindelig hos kvinder over 50 år. Personer med hypothyroidisme kræve behandlinger, der regulerer thyroideahormonniveauerne.

Syntetisk medicin

Hypothyroidism er typisk behandlet med syntetisk skjoldbruskkirtelhormon kaldet levothyroxin. Det stabiliserer hormonniveauer i kroppen, således at kroppens normale processer er genoprettet. Medicinen tager normalt omkring to uger til at begynde at arbejde og over tid kan det hjælpe sænke kolesterolindholdet i blodet og vende vægtøgning forårsaget af hypothyroidisme. De fleste patienter bliver nødt til at tage levothyroxin for resten af deres liv, men doser kan tilpasses individuelle behov.

Naturlige medicin

Nogle patienter kan vælge behandling med naturlige ekstrakter, der er afledt fra grise skjoldbruskkirtel. Disse ekstrakter kræver en recept. Lignende ekstrakter kan blive solgt i helsekost butikker, men de er ikke præcis det samme og ikke FDA reguleret. Patienter bør konsultere en læge for at beslutte, hvis naturlige ekstrakter kan anvendes i stedet for levothyroxin.

Behandling Tips

Skjoldbruskkirtel medicin skal tages på tom mave og på lease en time før taget nogen ekstra medicin. Skjoldbruskkirtel medicin bør ikke tages sammen med multivitaminer, jern, calcium, antacida, colestipol eller fiber kosttilskud. Før du tager en thyroid hormon udskiftning, bør patienter konsultere med deres læge om deres kost. Spise en kost højt i soja eller fiber kan undertiden påvirke absorptionen af skjoldbruskkirtlen medicin. Patienter bør kontakte deres læge, hvis de oplever nogen af følgende symptomer, mens tager skjoldbruskkirtlen medicin: rysten, rastløshed, ekstreme svedeture eller ekstremt hurtig vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com