Hvordan man konsollen en Patient med Diabetes

04/07/2012 by admin

Hvis du kender en ven, patient eller en elsket en, der har været diagnosticeret med diabetes, kan du føle ansvar at trøste dem, som de står over for en stor udfordring. Dette menneskes liv vil blive for evigt ændret, men alt er ikke tabt; der er flere måder du kan trøste en patient med diabetes.

Instruktioner

• Fortæl patienten hvordan fælles diabetes er. Han ikke lider af en sjælden, uhelbredelige sygdomme; en ny person er diagnosticeret med diabetes hver 20 sekunder. Selv om diabetes er en meget alvorlig tilstand, er han ikke alene.

• Snak om de mange måder at diabetes kan behandles. Med regelmæssig motion, ordentlig kost, og støt insulininjektioner, kan diabetes kontrolleres. Selv om det kræver pleje og årvågenhed, informere patienten at diabetes ikke er en dødsdom. Hun kan endda være stand til at bære en insulin pose, en temmelig moderne enhed der regelmæssigt og automatisk tilfører insulin. Denne teknologi gør diabetes betingelsen meget overskueligt.

• Minde patienten, at der er et bredt netværk af diabetes støttegrupper. Mange diabetespatienter er i stand til at leve med deres sygdom takket være konstanten, bekræfter støtte af peer-grupper. Der er støttegrupper og resource centre i alle 50 stater.

• Separat fakta fra fiktion. Ved at fjerne myter om diabetes, kan du hjælpe patienten se kendsgerningerne i øjnene af hans sygdom. Eksempelvis er det almindeligt troede, at diabetikere kan kun spise en håndfuld særlige diabetisk fødevarer. Dette er usandt; diabetikere kan oprette forskellige, lækre kostvaner, der er lav i sukker og fedt. Selv slik kan nydes i moderation. Nogle mener, at diabetikere har svagere immunforsvar og dermed tilbøjelige til at fange infektioner eller andre sygdomme; Det er en myte. Minde patienten at hans diabetes ikke gør dem mere tilbøjelige til at sige, fange en forkølelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com