Sådan Set Up gruppe rådgivning til kriseramte mænd

03/31/2012 by admin

Sådan Set Up gruppe rådgivning til kriseramte mænd

En af de største ansvar rådgivere har er at sikre den følelsesmæssige velfærd af deres patienter er at være opfyldt på alle tidspunkter. Nogle gange for at opnå dette, skal gruppe rådgivning bestilles som en del af en behandlingsplan. Mens det er vanskeligt at få mandlige kunder at dele deres følelser en på én med deres rådgiver, er det også svært at få dem til at deltage i gruppemøder. Mange fagfolk ty til at oprette deres egen grupper til at opfylde denne del af behandlingsplan. Følgende er skridt til at hjælpe rådgivere oprettet gruppe terapi for deprimeret mandlige klienter.

Instruktioner

• Beslutte, hvornår og hvor møderne vil finde sted. Tidsplaner for arbejdet og så videre er det ideelt at afholde gruppemøder i den sene eftermiddag eller tidlig aftentimer. Du kan også ønsker at overveje at holde møder om lørdagen. Dette ville være den mindst invasive tid til kundernes arbejde og personlige skemaer. Placeringen er også en nøglefaktor i held overbevisende klienter til at deltage. Holding at sessions i dit eget kontor eller en nærliggende privat bygning (f.eks. en kirke eller mødesal) ville være et godt valg.

• Rekruttere deltagere når tid og sted er besluttet. En rådgiver kan sende en flyer i deres ydre office venteværelse samt nævne gruppen under private sessioner. Hvis du ønsker for at tegne et større publikum, er du velkommen til at placere løbesedler i lokale virksomheder. Hvis du beslutter at tage deltagerne ind i denne gruppe, beslutte, hvorvidt dette vil være en gratis service. Mange stater kræver visse timer doneret professionel service tid hvert år for at holde din licens nuværende, og dette er en glimrende måde at opfylde dette krav.

• Beslutte, hvordan gruppeforløbene vil fungere. Det er vigtigt at beslutte, om der vil være et nyt emne i diskussionen hver uge, eller hvis deltagere må simpelthen dele aktuelle bekymringer med gruppen. Hver metode har sine fordele, så det kan være fornuftigt at drøfte dette med medlemmerne i gruppen under det første møde. Så deltagerne til at udtale sig om hvordan sessioner er udført at dem føler dig vigtig.

• Overvåge alles fremskridt. Kontroller, at alle omfattet af gruppeforløbene. Holde i regelmæssig kontakt med alle gruppemedlemmer og stille dig selv til at drøfte nogen bekymringer, som ikke bør diskuteres foran andre gruppemedlemmer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com