Beskrivelse af angst

08/28/2012 by admin

De fleste mennesker har oplevet angst, en ofte naturlige tilstand, på én gang eller anden. Gøre dig bekendt med de faktorer, der udgør angst kan hjælpe dig med at afgøre, om du lider af en sygdom eller blot en lejlighedsvis urolig sindstilstand.

Misforståelser

Den enkeltes angst udgør ikke nødvendigvis en invaliderende lidelse. For mange er det en naturlig "alarmsystem", der hjælper folk være mere omhyggelig og vågen, i modsætning til en betingelse, at forstyrrer deres liv.

Typer

Typer af angstlidelser: generaliseret angst, eller overdrevne følelser af bekymring, som ikke måske være relateret til en bestemt situation; panikangst eller pludselige indtræder i panik-lignende følelser og symptomer såsom racing puls, smerter i brystet og kvalme; fobier, eller en urimelig frygt for et objekt eller situation; og post-traumatisk stress disorder, som resultaterne fra psykologisk skade forårsaget af en traumatisk begivenhed eller situation.

Behandling

Ifølge den National Institute of Mental Health, patienter kan administrere angst med anti-depressiva, såsom monoamin oxidase-hæmmere og tricykliske, eller anti-angst medicin som high-styrken benzodiazepiner og Beta-blokkere. Patienterne kan også deltage i psykoterapi, der indebærer diskuterer deres angst med en mental sundhedsprofessionel til at bestemme dens årsager og passende måder at forvalte symptomer.

Symptomer

Angst lider maj opleve en urolig mave, muskelspændinger, svimmelhed, hovedpine, søvnløshed eller åndenød. Følelsesmæssige symptomer omfatter rastløshed, irritabilitet, besvær koncentrere og foregribe værst.

Ekspert indsigt

Angst lidelser Association of America rapporterer, at angst påvirker 40 millioner personer i USA, der er 18 år eller over.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com