Sådan Stop stramme sko fra såre

04/27/2012 by admin

Sådan Stop stramme sko fra såre

Kirurgiske procedurer til at korrigere fodproblemer fra tætsiddende sko koster cirka 2 milliarder dollars om året, ifølge det amerikanske Academy af ortopædisk Surgeons (AAOS) i 2006. Kvinder lider de fleste af ubehag; ni gange mere kvinder udvikler problemer fra forkert montering sko end mænd, og ni ud af 10 kvinder slid sko for små til deres fødder, siger AAOS. Dette bør ikke overraske kvinder: otte ud af 10 rapport smertefulde sko, ifølge organisationen.

Instruktioner

Enkle løsninger

• Suge dine fødder i varmt vand med Epsom salte i 15 til 20 minutter, derefter cirkel en pimpsten over hård hud til at fjerne tør hud. Anvende en fugtgivende fod creme. Placere molskin puder ved siden af de områder, hvor sko gnide dig forkert, før blister udvikler.

• Desinficere en nål med sprit og lav et lille hul på kanten af en blister til at dræne væske. Anvende en aktuel antibiotika såsom Bacitracin eller Neosporin og dække området med en ren forbinding hver dag i tre dage. Ændre sko ofte i løbet af dagen, roterende mellem forskellige par.

• Dække knyster med specialdesignede gel eller beskyttende puder. Har en professionel Stræk dine sko. Hvis smerten fortsætter, skal du muligvis kirurgi.

• Skåret nedgroede tånegle lige over og ikke fil hjørnerne. American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler iblødsætning de berørte foden tre til fire gange dagligt, men at holde det tørt resten af dagen. Tage ibuprofen eller acetaminophen til smertelindring. Brug sandaler, indtil betingelsen rydder. Tilkald læge, hvis der ikke er nogen forbedring i to eller tre dage, eller hvis tilstanden forværres. Kirurgi kan være nødvendig.

• Tage ibuprofen til at lindre smerter fra Morton's neuroma, en fortykkelse af væv forårsaget af en irriteret nerve--oftest mellem tredje og fjerde tæer--, der producerer vedvarende smerter i bolden af foden. Stramme sko forårsager ikke Morton's neuroma, men de kan forværre tilstanden. Bruge brugerdefinerede sko skær og puder til at mindske presset på nerve. Spørg en ortopæd til at give dig en kortison injektion, hvis du stadig har smerter. Kirurgi kan være nødvendig.

Smerter forebyggelse

• Du køber sko i den korrekte størrelse og prøve dem eftermiddagen, når dine fødder er den største på grund af hævelse. Dårligt montering sko forårsage mange fod maladies. Foranstaltning for 1/2 tomme plads mellem den længste tå, der er ikke nødvendigvis den store tå og spidsen af skoen.

• Bære en stil, der lægger mindre vægt på hvad fattes din fod. Vælge fodtøj med et bredt tå boks og en lav hæl, for eksempel, hvis du har knyster eller en indgroet toenail. Begrænser den tid du bruger på iført stiletter, flip flops og ballet hjemmesko samt gå barfodet.

• Massage din buer, rulle din fod over en tennisbold i flere minutter hver dag og trækker tæerne mod dig med et håndklæde, placeret på tværs bolden af din fod. Disse strækninger holde fødderne fleksible og modvirke nogle af foden krumspring forårsaget af dårligt designede og alt for stramme sko


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com